Monday, April 18, 2011

... GPS ...

As salam my fwenz.... Syioknya kalo cuti harini kan...dari subuh tadi dah hujan.  Dah le semalam i tak dapat tidor nyenyak kalo leh qada pagi nie mmg heavan *ihiks*  Tak leh tidor sbb kul 1 pagi blackout kat area umah i, sampai kul 3pagi...
Me asyik dok gi jengah Sapphire tidor...si kecik tu kalo panas dia tidor tak nyenyak..jap jap merengek gitu...so i dok gi kipas dia....Then kul 3pagi ada letrik legaaaaaaaa....dapat lah tidor 2 jam lagi sblum nak mulakan tugas harian...

Ok nie stori hari sabtu haritu...hari sabtu tu pun hujannnn je kan...best je kalo leh tarik selimut :)  Tapi dukacita dimaklumkan, w'ouls kul 9 dah kuar umah...W'ouls ke Phileo Damansara...
Tak kuar kete pun, dok tunggu SH dalam kete...sbb utama ke sini sbb nak upgrade GPS nie and oso uols tengok le tempat pelekat dia...dah tercabut sudaaa.  Kena replace yang baru, RM50 gitu kot regenya...Tapi lega bila dah replace, senang nak jenjalan :D
Nie mereka2 yg didalam kete haritu...Tu my bonda, dia ingat i nak snap pics kiddos je tu :D  Aktiviti seterusnya next entri lah ya...
Nak BW skit sblum nak start keje...Jap gi akan kebzan le nie...big boss dah lama tak masuk opis, jap gi nak masuk....ok lah ciaoooooo.......


10 comments:

wida said...

selamat bekerja sis..

~ Lady ell ~ said...

agate dgn emerald sama kan rupanya...:)

slmt hari isnin sis...

@xiM said...

selamat hari isnin kak zue!!kan best hari ni cuti kan.huhuhu

ZanaNordin said...

fuh......monday blues kan sis
rasa cam malas jer nak bangun pagi siap2 pergi kerjaaaaaaa

wahida said...

saya kalau rumah blackout mmg saya angin...sbb saya tak suka panas2 ni...huhu...

Cik Wanie Ghani said...

selamat pagi akak,
wanie pun br nak pi cari GPS baru,
senang nak pi rumah klien,
huhuhuhuhu....

nak pi jln jauh2 pun senang jugak:)

ct_nurmarlissaa said...

gadget yang perlu ada dlm kete ....kan...:-) nak gi cari gak laaa...

Joy said...

hmm..hr ni sy layan monday blues ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

dalam keta xda GPS hanya pakai tipon en dedi jerk...kekekekekek...

nurHeart said...

hubby kata keta ktorg xyah nk berGPS.. mama & alya potpet2 tunjuk sana sini dh cukup penin dia hahaa.. :D