Friday, April 1, 2011

... food ...

Me agak kebzan seminggu dua nie...Idea nak blog pun elek pocik skit...so kita layan gambar food yg ofismates beri, sedekah, blanja kat i...smoga murah rezki mereka2 nie....

Nie adalah pulut inti kot namanya...dah lama tak makan nie..sedap and tak brapa manis sangat, i loike!
Nie plak buah mata kucing yang manisssssss, tq tq tq sis, lenkali beli sebakul, bagi lagi tau hehehehe

And last but not least, dapat ole2 dari my opismate yg baru balik dari umrah....kurma, kismis and my favvy, buah tin.  Uols suka buah mana?  ... Tq so much sis....
Food nie semua bukan dapat dalam satu hari tapi disepanjang minggu nie....Syukur alhamdulillah di atas rezki Mu ini.......


14 comments:

wahida said...

saya kalau buah mata kucing kureng nak makan, tapi yg peliknya air mata kucing tu feveret saya lak...hehehe...

syanasaid said...

sye suke buah tin jugak
sbb mcm susah nk dpt kt sini
:-)

sisdee said...

i suka buah mata kucing n pulut inti tu heheheheh...

kismis pun suka..senang kata semua suka hahahhah

eLLy said...

sis nak pulut inti ...
kat KL nie susah nak jumpa pulut inti


Nak Hadiah??? Jom Join beramai ramai ;)

atty's said...

i suka mata kucing tu..kalo makan tak sedar dah makan 2 kilo..hahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka jugak....buah dari mekah tue..yang eida xbrapa suka kurma jerk..yang lain semua leh makan tanpa henti..

Moralle said...

Halo n salam :):)...wahhh u on diet ehk...dah slim mlim lah ni.

maya amir said...

suke jugak buah mata kucing..masa breastfeed dulu, buah ni i bedal slalu sbb nak tambah susu..hehe

sissyira said...

salam

saya suka makan pulut sambal tu =)

Nur Misnan said...

hai raps..
wahhhh... sedapnya
posto posto...

Softtouch [Hanim] said...

murah rezeki sis sbb ramai yg bg sis buah2 tu...

rasp said...

wahida,
: hehehehe mmg pelik...

syana,
: agak susah le, kalo ada pun mahal kan...

sisdee,
: oooo like i lah ye...kita bedal aje...

elly,
: meh sini sis...ada satu gerai tu mesti ada jual nye :D

atty,
: iye lah sis...layannnnnnn je kan...

eida,
: oooo tak gemar kurma ek...baru ku tahu...

moralle,
: aiseyman, me diet...not in my kamus sis hehehehehe...

maya,
: ooooo iye ke sis...tak tau pun...

syira,
: tu bukan pulut sambal sis...tu pulut inti..atasnya tu kelapa manis je rasanya...

nur misnan,
: tak sempat posto dah settle :D

hanim,
: syukur alhamdulillah...

sW33tdARLiNG said...

kalau tak silap, pulut orang kelantan panggil pulut pagi

nurHeart said...

i leb pulut inti, my peberet! ;)