Wednesday, April 27, 2011

... Elly : My First Contest ...

Wahai Sis Elly yg baik budiman, comel dan penyayang *ada extra point utk 'jet' tak hehehe* yg sedang bz rite now :)  i joining ur contest ya....


Jenuh lahhhh i  dok skodeng, tilik ...memang lah i tak leh jadik tukang tilik tersohor macam 'Nujum Pak Belalang' tu :)  Tapi yg menariks tertariks da bomb hati & mata i adalah itu TABUNG....So, i teka hal tabung lah kot...sempena 2 may nie u nak pi hoye2 dari hasil kutipan TABUNG tu....

3 nama yg i nak seru :  Sis Azzeyatin, Sis Aishah, Sis Zana Mama Batrice dan sesapa yang nak join leh join ya...tarikh tutupnya 30 April nie. Jom aaa ramai2 join bagi memeriahkan lagi contest nie...     

Gud luck to all uols....

14 comments:

POSH76 said...

good luck sis ...

wida said...

besornya tabung..hiks

good luck sis

Pepel BoNda AmaNi said...

alamak lum join la....huhuhuhu nanti nak join jugak la...gud luck akak...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

good luck sis

zahidah dihaz said...

good luck sis...


New Entry: Clarins free skincare trial products

zahidah dihaz said...

good luck sis...


New Entry: Clarins free skincare trial products

sW33tdARLiNG said...

baru nak join...? sib baik sempat lagi... hehehehe

wahida said...

adeh...tak join lagi lah...
gud luck akak...

Moralle said...

Hi sis, wahh dah lama tak joint bloggers contest lah, btw hw is yr lil girl, just read it here she was sick kan, hope she is better now ya...

Ati Masrif said...

semoga berjaya sis...

macam best jek..GA ni :)

nieda said...

good luck sis

mummysyafie said...

tak buat lagi GA ni..esok sempat lagi kot buat

Softtouch [Hanim] said...

Gud luck sis

eLLy said...

wahai cik adik yg aku sayang..
thanks coz sudi join ;p

nantikan jawapanye nanti ye ;p

good luck!!