Tuesday, April 19, 2011

... durian ...

Sapphire makan duriannnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Sebenarnya dia tak suka sangat makan durian.  Katanya "eeeee smelly la"  Then, hari Sabtu tu w'ouls pergi pasar malam dan dgn jayanya telah merembat 3, 4 biji durian.  Memanglah dia dok cakap smelly smelly... Tapikan kakak2nya dah ugut dia...kalo nak ajak dorang main, makan durian dulu hahahahaha sungguh keji kan....

Atas ugutan pujuk rayu kakak2nya berjaya gak le dia makan seulas durian walopun agak terkulat2 untuk dia habiskan...See bersungguh-sunggah gak le dia makan nak habiskan seulas tu.......

I pun setakat bagi dia makan seulas je pun.  Tapikan sesajalah i offer dia seulas lagi, laju dia jawab tak nak hehehehehe ... Seulas tu pun amik masa dlm 10 minit nak abiskan  hehehehehe

Anak, anak...lain anak lain ragamnya kan...

15 comments:

nurHeart said...

sapphire mamam durian??? smelly2 dpt gak habiskn seulas ye :)

fiza said...

Smelly tapi sedap yer sapphire ^_^

zahidah dihaz said...

dah musim durian ke sekarang ni?


New Entry: TAMRA THE ISLAND

miss nina said...

rugi kalau sapphire tak minat makan durian.
as for me, suka juga tapi nak durian yg sedap2 je :)

Dee said...

dia x sukalah tu sis..hahaha..anak2 dee suka..

~ Lady ell ~ said...

sis,ank ell yg si Aryan tu tk mkn..even buah apa2 pun..kalau akk die mkn mesti die kata busuk.walaupun buah apple.kdg2 bekejar2 dia tak mau bau pun..so,tak bleh nk paksa ..nati menagis2 susah nk pujuk.tp tk pe la,since dia boleh minum jus buah2an nurse kata ok...kalau durian tu,jem die suka pulak.maybe dia tak suka yg ketul2 biji2 gitu la ...

Cik Wanie Ghani said...

hihihihihi,
si kecik x suka mkn durian,
cuba try pelawa aunty wanie,
comfirm abis punya,
bkn seulas,
tapi sebijik okeh,
hahahahhaha

Nur Misnan said...

ohhhh so yummy
sekarang musim musang king
mahal tapi cukup puas hati...

Softtouch [Hanim] said...

alahai siannya dia kena ugut..xpe xpe..sok2 dia besar mesti dia suka durian...

Kamariah Awang said...

Aduuuiii.. terkulat2 Sapphire makan durian, nenek terliorlah.. Hahaha..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
budak kecik ni lagi comel pada durian

POSH76 said...

habislaa kalu dah suka lepas ni mummy mau lagilaaa

atty's said...

samalah ngn anak i si kakak kurang skit makan doyan .sbb baunya

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekek sapphire leh geng ngan untie...xuka makan durian....s

mummysyafie said...

dier macam abang n wawan, langsung takmo makan durian ni. busuk katernya..rugi..rugi..