Friday, April 15, 2011

... box ...

Sapphire : Ibu...box boleh keep benda tak? *sambil tunjukkan kotak nie*

Ibu :  Boleh sayang...If u nak use box tu boleh le...u can keep your small toys dalam tu....

Sapphire : Ok, thank you....

After a few minutes, i dengar dia panggil2 i yang dok sibuk di dapur....

Sapphire :  Ibu! Ibu! Ibu, tak boleh punnnnn......*dgn nada yang agak frust*

Ibu : Jap ibu datang....

Ibu :  hahahahaha macam mana nak boleh kalo u nak keep nie....isk isk isk, Sapphire Sapphire...

uols nak tau apa........



 
~




~





~





~







agak-agak uols...boleh tak dia masuk nie hahahhahahaha

13 comments:

Cik Wanie Ghani said...

Hahahahaha,
lawak sungguh si kecik nie,
mmg x bolelah dia masuk dlm tue,
adoilah......

she make me laugh okeh:)

eLLy said...

adusss la sayang .. boleh kencing manis klu auntie jaga ko ;p

mama iris said...

hahhaaa......kretip sgt....tp xpe..biar dia belajar how to fix things kan....hehehe

POSH76 said...

kotak tu cantek ingat kan apa benda...kiutla bear tu...auntie nak bley hehe

*ayu the sun* said...

comelnya!!!!!!!!!!!!!!!!

meh anuty buy u a bigger box.. then we masuk together..

hi sis.. still remember me?
miss u!!!!!!!!!!

syanasaid said...

hahhaa adoii lawak la sapphire ni

Ati Masrif said...

hehe...

jadi ..dia ingat dia pun
toy yg kecik ye...kiutlah :)

Dee said...

hahaha...sapphire2..mana leh muat..comel betul..

GreenJade said...

hahaha mmg x bley blah nye reason si tecit tenit nih :))

adei laarr somel nye tinggung tepi bear tuh

ch@ said...

hahaaa, sapphire memang kelakar. ibu, kena beli kotak lebih besar supaya boleh simpan sapphire.

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahahahahahaahahhahaha klakar taw....

wida said...

hehe..sweet lah sapphire ni.
tu kena mintak mat mama kotak lagi besar lah:)

sW33tdARLiNG said...

muahahahaha.... urself pun jadi toys nak keep inside yaa...? nice experiment!