Tuesday, April 26, 2011

... beg princess ...

Gembira tul hatinya permintaan dah tercapai....dia mintakan "Beg princess roda tarik2 tu"....

One day tu, after dia balik dari tadika dia requested this bag.  Kat tadika dia, salah sorang kawan dia ada beg nie.  I said boleh tapi next year baru boleh beli coz beg Barney dia still in very good condition. and she is ok with it  Tapi my SIL dapat tau about the wish, terus dia lunaskan....apa lagi gumbiralah hatinya, thanx to my SIL tolong belikan and save our $ hehehehe

TAPI w'ouls still tak benarkan dia bawa beg nie ke school...We suruh dia keep and kalo nak guna pun utk main2 kat umah je...Next year baru leh bawa ke school.  Jgn membazir apa yg ada *beg barney* plus she must learn to listen to our 'nasihat' *next year baru leh bawa*  Org tua2 kata, nak melentur aur biarlah dari rebungnya kannnnn.....

16 comments:

POSH76 said...

ala kiutla bag saphire nak pinjam bley...

zahidah dihaz said...

saya nak jugak beg princess...



New Entry: Fairy tail = Ekor kucing

wida said...

cantiknya beg saphhire..kaler pink lagik.
pinjam boleh?

Pepel BoNda AmaNi said...

alolo cute mute..nanti turn amani lak nak minta bonda dia beli macam2..huhuhu pasrah jerk la..

ch@ said...

lebih besar drpd empunya badan. pink colour lagi, selain warna pink warna apa yg ada? hihiii. aunty ch@ pun dah teruja sama ni.

sW33tdARLiNG said...

ika pun crazy about princess punya collection...

nieda said...

cantiknya beg saphire...aunty nk pinjam boleh?hehe

rATu kEBaYA said...

cantik.. nape zaman kecik dulu takder beg ni lagi.. masa kecik dulu pakai beg sandang kain warna hijau.. hehehe...

sekarang ramai org nak penuhi permintaan anak kecikkan.. tak mak.. sedara mara..

Jasfyra said...

kiut sgt beg tu!!! tp tuan punya beg lg kiut ;)

Ati Masrif said...

lama tu...

boleh ke sapphire tu sabarrrr :)

Sharinginfoz said...

budak2 terutamany pompuan memang suka ada something yang sama ngan kawan2 kan

IdaShah said...

betul 3x jgn membazir..
cantik lah beg sapphire

fiza said...

Tantiknya bag ^_^

Tunggu my anak dara dah beso, mesti dia minta bag pwincess mcm ni gak ☺☺

Latest: Suami Berang TIKAM Isteri selepas di kejutkan untuk SOLAT SUBUH

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
comeynya beg dia,
pinky2 gtue,
bole aunty wanie pinjam?
:)

rasp said...

posh,
: rasanya kalo tanya dia mesti tak bagi hehehehehe

zahidah,
: sila terjah ke pasaraya terdekat muahahahaha...

wida,
: permintaannya kaler pink tu...

eida,
: harusssssssss :)

cha,
: memang besar dari dia...tu antara sbb tak bagi dia bawa ke skolah...takut dia terjatuh nak bawa beg tu..ntah le kaler hijau ada ke tak ;) SIL yg belikan..

amy,
: gegirl power gitu lah kannnn...

nieda,
: cuba u pujuk dia bagi kot :)

RK,
: hahahaha zaman i lagik le sis...beg kotak tu :D

jasfyra,
: auwwwww cute cam u ye...

ati,
: insyaAllah boleh sis...beg barney tu pun sebenarnya dah setahun dia simpan baru tahun nie dia guna...

sharinginfoz,
: yelah bro...

idashah,
: kannnnnn....

fiza,
: harussss permintaan gitu :D

CW,
: aunty kena pilih warna pepel je...

mummysyafie said...

kalau wawan nampak beg ni mesti dier nak satu. aisehhh