Friday, April 29, 2011

... assistant shopping ...

Assistant shopping i, uols ada ....
Kalo ke tesco atau car4, lepas beli buku/mainan dia, mesti nak dok dalam troli nie sebab dia suka nak susun2 barang tu...dia akan duduk sampai lah ke cashier.  Kat situ, dia plak yg nak letak barang2 kat cashier tu...So kalo nak beli banyak barang, haruslah amik 2 troli...

Selepas penat bekerja....masyaAllah, anak dara sapa lah dok makan cenggini ngehehehe malu ibu nak oiiiii.....
Tapi i pun suka dia dok dalam nie dari dok lari sana sini, lagi susah plak w'ouls nak kejar kan...buatlah apa2pun sayang, ibu rela.....

10 comments:

POSH76 said...

Happy jer dia dok dalam troli....kiut sgt

Cik Wanie Ghani said...

alololololo,
seronoknya dia duk dlm troli tue,
siap ada upah tue yg x tahan tue,
hihihihi

syanasaid said...

ok la tu sis
behave dia dlm tu :-)

atty's said...

tp saya pun suka je kalo anak duk dlm tuh..

Joy said...

untung ada pembantu ni...kemas2 brg dlm troli ke kan ;)

Softtouch [Hanim] said...

betul sis kalu anak2 suka duk dlm troli ni senanglah kita ..xdelah nk berkejaran dlm supermarket tu...heee

nurHeart said...

duk lepak smbil ngunyah2 ye sweetie.. =)

wida said...

hehe..landing baik jer, siap mkn lagik:)

mummysyafie said...

kiut nya sapphire ni kat dlm troli..

sW33tdARLiNG said...

my kids pun, 2-2 i sumbat masuk troli.. lagi selamat dari duk biar depa lari2 tak tahu arah