Wednesday, April 20, 2011

... AGM ...

Bebaru nie ofis i held its' AGM for Sport's Club... harus gi  ni sbb ada benda nak disuarakan...

Pada those yg attend, dorang bagi gift nie...


Mokcik sooooka...Ada post it note kaler2 and oso kertas note...very useful kan...Leh tak nak sepuluh hahahahaha...OK lah team baru yg di-elect tu tengok gaya cam agak happening dari yang dolu...hopefully this year adalah event-event yg best...Me nak suarakan 'sumthing' time tu tak sempat.  Coz dah le start lewat, buat election utk AJK baru then masa dorang bentangkan minit & penyata akaun, byk lak soklan2 panas yang ditujukan....

So, lum sempat habis meeting, i dah ciao...esok tu baru lah i roger2 Pengerusi AJK yg baru & give my two cent opinion...apa2pun hopefully this new team dapatlah 'mengumbirakan' staff opis nie dgn acara2 yg menarik nanti....

MAJU SUKAN UNTUK NEGARA  nghehehehe

9 comments:

nieda said...

cantiknya gift tu...

zahidah dihaz said...

bestnya dapat note color2...saya selalu dapat keychain kalau ada event...



New Entry: Petua mengelak pitan

wida said...

CANTIK...:)

luckylizan said...

sejak benti keja ni lama dah tak dapat adiah best2 cenggini..huhu

Dee said...

kalo gi bowling..ajak i sekali eh..hihihi..

benda pree tu pi soookaaaa..

SyaNa said...

suke gak sticky note
sbb sgt2 memerlukan
hahaa kalo abis stok bleh meroyan

GreenJade said...

cute lah mmg sgt2 useful gitu

ade belen lg x? ngeeee :D

mummysyafie said...

cantik sis...nak curi idea ni tuk nx program la

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka..warna warni gitu.