Monday, April 18, 2011

... 2 in 1 gift ..

Lepas betulkan GPS tu, w'ouls ke PJ SS4 kot kalo tak silap i....yang ada Digital Mall tu....membeli sumthing utk Emerald, see muka hepi dia dah dpt idaman hatinya...
Her 2 in 1 gift....  Last year she got her UPSR results kan tapi lum claim gift...then bebaru nie dia cakaplah dia wish for Sony MP3 as her belated UPSR results gift plus as her birthday gift which is jez round the corner...So itulahnya 2 in 1 gift :) ...

Hepi lah dia tapi her MP3 tu kena ditinggalkan kat umah le bila dia ke asrama...dia tak kisah, i lagi tak kisah, leh le i yg guna hehehehehe..Dia beli exactly like this, kaler pun itam gak tapi pic nie pinjam dari en google..lupa nak snap barang sebenarnya :)  Regenya termasuk charger lebih kurang RM150 gitu.  Murah dari last year...gadget2 nie gitu lah kan, tiap2 bulan/tahun mesti merosot regenya coz makin lama makin byk gadget2 baru keluar.....

Lepas dah shopping, w'ouls ke umah my kezen...antar my bonda.  Dia nak balik Penang with my aunt...Dorang kan ke umrah togeder2 haritu so, nie dorang nak balik Penang togeder2 gak le....Sblum balik sessi makan2 lite2...tapi nie nak show off 2 desert yg super duper sedap....Yg fruit tartlet tu dibeli oleh salah sorang kezen i...yg truffle tu tuan umah buat..ghupa tak cantik tapi enaknya perrggghhhh bila makan nak lagi dan lagi dan lagi gitu....
Dalam kul 12 tengahari dorang bertolak, w'ouls pun bertolak cari lunchhhh....esok je lah citer ya hal lunch n ie :D

17 comments:

wida said...

x cantek x per..jnji sedap kan.hehe..

mama iris said...

zaman2 belajar..benda2 mcm mp3,mp4 apa sume tu mmg perlu...heheh...kot mengantuk dlm kelas leh la tolong celikkan bijik mata tu...(kot lecture tu bohsan yg amat......boleh la kuatkan sket volumenya....hakhakhak!not good!)

IdaShah said...

wahhhh ceria muka dapat hadiah

zahidah dihaz said...

seronoknya dapat hadiah mp3...mp4 saya tak guna pun....sebab saya bukan jenis yang dengar muzik sentiasa...


New Entry: SHOPHOUSES + STADIUM + PREDUENTIAL = PENING

mungelily said...

heehe muka bahagia dpt MP3 =)

mungelily said...

btw sedap gler buah kiwi dgn peach tuuhh

SyaNa said...

best la dpt claim hadiah ek

fruit tart tu sgt mengancam

nurHeart said...

ambuii.. ade hadiah ye.. motivasi tu :)

cikpia said...

arghhh!!! fruit tartlets yang mengiurkan!!!

GreenJade said...

sonot nye dpt momy sporting nih...beseri2..dlm hati ade taman tuh kak hehehe

Eri-chan said...

happy birthday. owh zaman kita dulu walkman je..

Softtouch [Hanim] said...

wa.....emerald dpt apa yg diidamkan...bestnya....

Cik Wanie Ghani said...

wajah ceria bila dah dpt hadiah kan,
2 in 1 lagi,
hihihihihihi

POSH76 said...

Memang she deserve it gift tu...terliur tengok tart tu yummy

mummysyafie said...

wah..emerald dapat gadget baru. happy je muka nya

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhh fruit tat tue terbaik la terliur....

atty's said...

fruit tartlet tu nampak sedap ler sis..