Friday, March 18, 2011

... tumpang tanya ...

Tumpang tanya, uols tau tak kat mana i nak pinjam/sewa dulang/bekas pahar nie...


Nak guna end March.  My famili nye ada di Penang nun and at the moment takde sesapa yang nak naik KL.  Naik guna 5 buah.  Agak-agak kalo sewa brapa RM ek?  Tq for your help...

10 comments:

Kaseh said...

depends gak..kalau plastic murah je dalam 6-8 ringgit kalau tak silap..yg gangsa mahal sikit...ada tau few people yg sewakan tapi nak kena carik dulu lam blog..malam kang baru bleh gtau ..bleh?

Dee said...

sis..contact sis zana..kakaknya mak andam..dulu pun dee sewa je ni dr dia..

ZanaNordin said...

kalau dekat, boleh gark zana bagi pinjam yg mak zana punya. Nie jauh ler sis...

SyaNa said...

rasa sis kalo kt tempat2 butik kawen ade kot dia bg sewa
kot amik baju ngan dorg dia bg kurang ke kan

Cik Wanie Ghani said...

ala akak,
kalau dekat wanie bole bagi pinjam dari butik wanie,
nie nun di Kedah kan,
huk huk huk.....

mummysyafie said...

kalau mak nor, dier sewakan RM5 satu..itu yang tembaga taw. berat sikit. kat sini tak tau plak nor sis.

miss nina said...

erm...stok2 kitorg pun ada di kedah kak. apekan daya. maaf ye

PerantauSepi1306 said...

sis rasp.. dah jumpa ke.. kalo blom pm me in fb... nanti den korek kat umah mak den.. ari tu baru je pulangkan duo kat dia.. cam ado yo bertimbun kek gobok dia tue ;p

sw33tdarling said...

biasanya kedai andaman ada bagi sewa..

eLLy said...

jawapan saya lebih kurang sama dng SEMUA di atas ;p