Wednesday, March 2, 2011

... today ...

Salam my fwenz...today me dah start keje.  Terima kasih pada mereka2 yang telah mendoakan kesihatan w'ouls, appreciate it banget....  

Sapphire lum 100% sihat tapi nak buat camne, i terpaksa datang keje gak today so Sapphire terpaksa hantar ke babysitter :(   Tadi call babysitter, katanya Sapphire slightly better.  Sebenarnya, petang semalam demamnya dah kebah TAPI  boleh plak pagi tadi, badannya dedar semula..  Sebab tu i tak sedap hati nak hantar dia ke babysitter tu tapi macam mana nak bikin...

Masuk ofis keje menimbun tapi me feeling exhausted....
Bestnya kan kalo dapat gi spa gini....

Nak berblog...mood lum mari tapi nanti i nak berBWlah, cari feel dulu lagipun rindu nak tau stori morri uols....tapi let me settlekan keje2 skit dolu ya....till then, Take Care ya uols......

17 comments:

wahida said...

kak, kalau akak balik keje ni, tgk saphire masih dedar lg, akak tuam dia ngan ais tau...ulang setiap 3 sekali...insyaallah, ais tu membantu...

alhamdulillah, akak dah sihat..sekarang mmg musim selsema, batuk demam bagai...huhu...

atty's said...

takpe sis..abiskan mana kerja yg penting nanti ler blogwalking

eLLy said...

back mssg memang best... eLLy pun memerlukan massage ... help help

Hezesuze said...

beshnye ada org urut badan kita kan uols....

sw33tdarling said...

sila BW my blog byk2.. mana tahu ada mood u kat sana yang u cari tuuu... hehehehe

POSH76 said...

Doa semoga Saphire cepat sembuh amin....

Dee said...

dee doakan moga sapphire cepat sembuh..i pun masih batuk2 sis..skrg anak2 lak berjangkit..huhu..

~ Lady ell ~ said...

pelan2 wat kije sis...ank Ell Dina pun baru baik demam,haritu tgh2 mlm (akceli awal2 pagi) bawak g klinik.

Ell pun x update prkembangan kwn2 sbb hubby nyer uncle baru meninggal.so,bz ngan kenduri tahlil.

~ Lady ell ~ said...

op op..lupa ada tag kontes utk sis.

http://lifeofladyell.blogspot.com/2011/03/my-sleeping-angel-contest.html

nurHeart said...

risau kan bila anak2 demam.. nature of being a mother, dahulukan anak2 drpd diri sdiri.. hope everything goes well, u too dear sis take care ye.. :)

Cik Wanie Ghani said...

kesihatan diutamakan dahulu ok,
bila dah sihat br bole BW,
btul x?
hihihi...

take care...

Softtouch [Hanim] said...

alahai sis, ketinggalan sy..sis sefamily xsihat yer..musim skrg ni sis..moga sapphire cpt sembuh yer..

Kaseh said...

takper buat keja pelan2..dun stress urself..cukupla sis sorang yg stress siang tadi sebab data ilang haha.. pastu g la buat facial ke spa ke..waaa...beshhh

Ati Masrif said...

bila kita sakit..ok lagi

tapi bila anak yang sakit...
memang risau sentiasa

harap sapphire kiut tu cepat sihat
n u too sis

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bila anak sakit...parents akan susah hati kan sis...baru eida rasa apa yang mama eida rasa..huhu besarnya pengorbanan seorang ibu nie kan...

nieda said...

betul, bila anak sakit mood nak kerja pun ke laut..harap2 saphire much more better today

Izan said...

sian sapphire plak yang tak sihat. tp takpe dia mmg good girl. take care both of u =)