Monday, March 14, 2011

... thank Q pavilion ...

As salam...pekabor uols?  How's your wiken.  Weekend i adalah pretty hectic.   Pagi Sabtu, lepas breakfast,  w'ouls kuar rumah, terus ke Nilai 3.  Dah lama tak ke Nilai 3, best & teruja gak tengok kedai2 tu tapi sabarrrrrr...jgn membazir, jgn ikut nafsu :) W'ouls terus terjah ke kedai berkenaan je, Thank Q Pavilion.

Dan hasil rembatannya....

Nie adalah untuk gubahan hantaran tunang my BIL.  Yang nak mengubahnya i le, nak kena cari ilham le nanti nie..tema Black, white & silver.  Lepas dah shopping, w'ouls gi ke 3 buah rumah uncle and aunt SH untuk diajak join pegi merisik & meminang nanti...Tu dah cover seharian hari Sabtu...

Now nak kena cari ilham untuk gubahan...dah ada idea tapi lum tau ok ke dak..nanti dah siap satu, i show off kat uols ya...leh le uols komen apa2 yg patut ya :)...

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

lor sis...sabtu tu kat nilai ke...lieya pun ke nilai hehhehehe...tapi tak le soping barang2 ....pi melantak kat ice room nilai nun hehehehehe.....

kat sane mmg rambang mate kan sis..cantik2 n design tekini gitu....rase nak ulang wat majlis kawin lagi gitu heheheeheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya sis.....klu eida...kerastangan la..sangat xpandai nak buat semua2 gubahan nie..huhuhuhuh xsabar nak tengok hasil gubahan sis...

wahida said...

wah...akak pandai menggubah ye..nak tgk nak tgk!!

Cik Wanie Ghani said...

kombinasi warna yg sgt2 cantik,
nampak grand & glam,
wanie suka warna tue,
:)

wanie pun dah lama x pi Nilai 3,
last pegi thn bila ntah?
lupa sudaaaaaaaa

atty's said...

waalaikumsalam..nak tgk hasil gubahan sis nanti tau ..

miss nina said...

salam singgah
cantiknya warna tema.. my fav color

hmm..nanti boleh la share hasilnya. nak juga tengok hasil kreatif kawan2 :)

eLLy said...

Semoga dapat ilham yg canggih canggih punye ye ;) good luck sis!!

@xiM said...

like that colour..:)

Joy said...

if ke nilai 3..rambang kejap mata...

POSH76 said...

Ingat p Pavilion hehe....mmg rambang mata kalau p nilai ni hehe

Dee said...

trend org skrg..kaler hitam, putih n silver..ingat pavillion kl td..rupanya nilai..hihihi..

mummysyafie said...

cantik tema tu sis, klasik n unik. nanti nak tengok hasil nya

Nur Misnan said...

ok dear... nanti dah siap share k
aku nak tgk hasil tangan sis plak..
mesti lovely..

Kaseh said...

bila dah pegi nilai 3 mmg sgt rambang mata..tapi letih sebenarnya sbb byk sgt pilihan n tpt kena pegi...