Wednesday, March 23, 2011

... tapi ...

Tapi...eh eh start2 je "Tapi" apa kes nie....ater sambungan citer pagi semalam kan :D

Tu lah memula tu cadangnya nak lepak2 tengok tv kat umah...tapi masa balik umah tengok2 astro asyik lah "Out of service"  Tepon SH at his office, katanya bil memang dah bayar...maybe sebab time tu hujan kot...So kids layan internet.  Nak tengok dvd, semua citer dah tengok.  Last2 dorang tengok movie yg SH dah download...

Sapphire layan Yogi Bear...

Lepas tu, budak2 nie layan citer, How To Train Your Dragon kot....

SH, balik umah lewat petang tu, tanya i tak baca ke notis kat Notis Board or kat dalam lift....Sah sah le i tak baca...rupa-rupanya :-
Patutlah no astro service hehehehe bagus gak, kids dapat settlekan semua homework dorang petang tu.  Nie lah yang dikatakan "Ada hikmah disebalik setiap kejadian" kan.....

* dagdigdug hatiku hari nie...semoga mendapat keputusan yg memuaskan hati....

13 comments:

mama iris said...

hehhehe...bebudak skrg memang terlebih tgk tv kot..anak2 buah i pon....sampai mak dia kene sorok remote astro baru la h.work blh siap...hheehh

sisdee said...

hehehehe i tak de astro kat rumah tapi kat kg ada..so dari situ mmg tak leh nak kawal klu ada astro...tgk dorang camtu lagi laaa mr hubby tak nak pasang astro huhuhu..

tapi kat jb nie ada byk channel spore yang education pun ada..so tak bape nak rugi klu x pasang astro..still byk channel leh tgk..indon pun dpt hahahahah

u dugdag..camne le yg tukang jwab periksa tu ek hahahha

good luck!!

ZanaNordin said...

bila astro tak leh ...gitew ler sis
mmg boring....hari tu pun jadi kat we'll sis...gigih keluar pergi cari cd....

tp tu lah astro nie..mentang2 dia takde saingan....byr lambat sikit dah potong..charge mahal...pastu bila hujan jer..mula ler tak dpt siaran...tensi jer....

Ati Masrif said...

tapi memang boring
bila astro tak boleh di buka

harus mati kutu...hihi

Cik Wanie Ghani said...

la rupanya akak x baca notis tue,
tapi baguslah kan,
depa buat keje rumah kasi siap,
kalau dah dpt tgk tv tue,
mmg x akn ke mananya dah...
Hihihihi:)

syanasaid said...

btol tu sis hikmah sgt besar
hehee
tp kalo org tua mcm sye ni dok umah xde astro mmg tension jek

wahida said...

akak, anak saya si abang tu kalau buat homework mata sambil tgk tv...huhu....suh buat keje dlm bilik, x nak...takut kata dia...huhuhu...

eLLy said...

keputusan keluar hari ini ..
i pun nak tompang dagdigdug la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sis..hari nie result SPM kan..gud luck to ur son...insya-allah...pasti mendapat result yang membanggakan...

atty's said...

lor..sis tak baca noticed rupanya ..tak pasan ler tu

Kamariah Awang said...

Astro tu kalau ujan sikit dah buat hal! Bayaran tak potong sikit pun!! Berleter konon.. Hihihi

Kaseh said...

hehe elok gak terlepas notis tu eik..budak2 siap hmwork..

mummysyafie said...

ada hikmah nya jugak sis..kalau idak tak siap kerja rumah diaorg.