Thursday, March 31, 2011

... sekolahku ...

Dah lama i tak jumpa my school mates.... Bebaru nie one of them roger2 i kata she is in KL and berada dekat dgn opis i....Apalagi terus i  soh dia datang my ofis.  Dia datang KL ada hal plus dia bawa barang kiriman i..
Nie lah my school mate..Cheryl...dari darjah 1 i berkawan dengan dia till now...tak pernah jumpa lepas keluar sekolah...then tru FB dapat jumpa balik...Bebaru nie ada school reunion, tapi sayang waktu tu i dah ada hal lain...so i tak attend, rugi je rasanya.  Tapi takpe, next time, insyaAllah akan ku usahakan utk attend... 

So, masa jumpa tu macam2 lah w'ouls catch up...pasal cikgu2 and kawan2 sekolah ku, hahahaha tergelak2 w'ouls terkenang citer lama.  Nie baru jumpa sorang, kalo jumpa ramai2 ntah apa jadik le kan.....bestnya...and nie lah kiriman i...mug & keychain sekolahku sempena menyambut 50 tahun bebaru nie....

I truly enjoyed my school days....it was fun with lots and lots of sweet sour memories....Uols pun mesti have some kind of wonderful stories kan zaman skolah :)  Care to share?

8 comments:

atty's said...

seronoknya sis..dpt jumpa member dr drjah 1 lagi..

Joy said...

byk kenangan manis zaman sekolah dulu...hv fun all the time ;)

Kamariah Awang said...

Bagusnya kalau berkawan kekal sampai dewasa ye, rasp?!

mummysyafie said...

sis..honestly, kenangan diwaktu alam persekolahan la yang paling indah

Cik Wanie Ghani said...

bestkan dpt jumpa kwn sekolah,
tambah2 plak kalau dari dibangku sekolah rendah lagi...

pada wanie,
zaman persekolahan byk meninggalkan kenangan manis & pahit,
andai dpt diputarkan masa,
ingin saja wanie kembali ke zaman persekolahan:)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jmpe kwn sekolah...sek rendah plak tu..sy br je jumpe kwn sek masa sek rendah thru fb..siap dpt jumpe cikgu lagi..best sgt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan sis jumpa kawan2 sekolah..dan paling best kalu still keep in touch sampai skrang...

wida said...

bestnya..dpt mug & keychain:)