Friday, March 11, 2011

... pewangi kete ...

Semua org taukan nie botol refill pewangi kete...
I LOVE YOU katanya gitukan hehehehe...tapi bukan tu yang i nak highlightkan.  Perasan tak refill dia tak penuh kan, half bottle je.  Naper lah dorang nie tak penuhkan skit lagi kan. Rasa tertipu je tapi apakan daya, nak gak kete wangi, beli le gak....

* uwaaaaaaaaa  tersilap timing autopublish....careless sungguh i nie...

10 comments:

ch@ said...

hak-hak-hak, cemana tersilap timing tu. betulla tu kak, ambi pure pun sama. kita punya pun dah habis. ades.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i luv u too..hehehehhehe

eLLy said...

i luv you three ;)

memang semua separuh.. itu yg kita nampak.. klu yg full cover tu entah2 suku je

IdaShah said...

berbunga-bunga cinta sis dalam keta

sissyira said...

salam

wangi la kete,baru besh nak drive..

Ati Masrif said...

kita pakai pakai sembur saje...

rasanya auto publish kitakan
tak betuilah...selalu tak keluar pong...

wahida said...

dorang ni mcm menipu pun ada kan kak? apalah salahnya penuhkan sikit lagi...

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
ber"I LOVE YOU" dlm kereta yer,
hihihihi...

tapi mmg kak,
skg nie byk benda yg diorg x letak penuh,
kdg2 rasa nak marah pun ada,
hurm...

wida said...

ala..semua benda skrg jual half2 jer sis.sabun, pencuci..etc.
botol jer besar!

rasp said...

cha,
: lupa nak tukar timing...i buat tu 12.30am leh plak set ke 12.30 pm padahal patutnya 8.30am...aiyooo...

eida,
: muah muah muah..ti amo!

elly,
: i luv u four :D

idashah,
: auwww...

syira,
: kannn....

ati,
: la ye ke sis...u jez tukar timing yg nak dipublishkan then tekan publish..so dia akan schedulekan bila nak keluar le sis..

wahida,
: tu la pasal...kita bayor memahal tapi gitu jadiknya...

CW,
: itu lah sis...mmg terasa geram je...

wida,
: kan sis...geram je!