Saturday, March 5, 2011

... My Sleeping Angel Contest ...

As salam my fwenzzz..... Surprise!! Entri di hari Sabtu ooooo hehehe... Sis Ell, dengan rela & gumbira hatinya i settlekan your tag ya :D  Tag untuk join contest :


Dan hadiah-hadiah menariksnya :

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel. 

3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


Syarat-syarat penyertaan uols check out kat  SINI  k...  Cepat tarikh tutupnya pada : 14 Mac 2011 dan resultsnya seminggu selepas tarikh tutup...

Dan kawan-kawanku yang kena tag :


eh eh sib baik tak terlupa....pics yg dipertaruhkan....

Sapphire nie betul2 tidor ya, tidor berdiri oooo don't play play ya :D

ID FB :  RASP ESPRIT

Gud luck to all....

15 comments:

Eri-chan said...

comelnya sapphire ini tdo..heheheh..semoga berjaya.

Hidayati said...

Sapphire... angel ni secantik batu permata Sapphire. She's just so beautiful. Thanks for joining. Good luck.

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sapphire...comelnya dia tdo..ngantuk sgtlah tu...

Kamariah Awang said...

Hihihi... tidurnya bergaya! Nii ada bakat jadi model niii..!

~ Lady ell ~ said...

aha..aryan pun pernah tido gini..tapi time tu dalam diaper ada poo poo...heheh

good luck sis!

maya amir said...

terbaekkk kak gaya die tido,.mesti leh menang..good luck:)

Cik Wanie Ghani said...

amboi comelnya dia tido,
hihihihi.....

gud luck akak:)

wida said...

comelnya..penat sgt ker smpai tido berdiri
good luck sis:)

eLLy said...

adusss anak dara tido berdiri ;p

good luck!!

Mak Su said...

gud luck buat rasp dan sapphire :)

@xiM said...

she's so adorable!!

sw33tdarling said...

wahhhh sleeping angels ni best! byk ni collection... ehh jap! uwaaa byk gambar dah hilang sbb re-format lappy baru niii

rasp said...

eri-chan,
: tq sis...

hidayati,
: thx for the contest :D

hanim,
: a'ah ngantuk sesgt dah tu...

Ma,
: model tidor :D

ell,
: thx sis..gud luck to u too..

maya amir,
: tak tau le sis, rezki memasing...

CW,
: cuba kalo kita tidor gitu, chomel tak hehehehe tq sis..

wida,
: a'ah...time tu penat bebenor..

elly,
: hehehehe anak dara tak malu..

mak su,
: tq...

axim,
: *ihiks* tq

amy,
: alaaaa iye ke sis...i tau u byk gambar2 ur kids tidor...amik balik le dari entri tu sis...

atty's said...

ada clust sapphire..tido sambil posing..

nanti free saya buat ye sis.
tp takde ler gambar anak2 tgh tido..
bila memasing dah besau ni payah sikit..harapkan gambar fir...dia marah asyik snap gambar dia

mummysyafie said...

syok ni nak join gak..hihihi...