Tuesday, March 8, 2011

... mengidam ...

Sapphire kan baru je baik dari demam, batuk & selsema last thursday...Friday, dekat kul 10 malam gitu, tetiba dia beriya2 minta nak makan coklat cake...adehhhh...tak sampai hati plak nak suruh dia tahan perasaan mengidam dia tu sebab masa dia sakit dia tak lalu makan and bila dah baik terus minta nak makan choc cake...
W'ouls pun cepat2 siap dan keluar tapi dah kul 10 malam mana ada kedai bakery ke apa yg buka...last2 terjah gak le ke Coffee Beans layan tekak dia..Puas hati dia dpt coklat cake TAPI bukan habis pun dia makan...takat 10 suapan gitu je...ok lah tu kan dari tak makan apa.  Rite now, tengok badan dia, sedih je coz kurus akibat tak sihat selama seminggu.  Tapikan, ibunya gak maintain body 'chomei' walopun almost 2 minggu down hehehehehe...

11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

iye la tu sis.....mmg selere lepas demam ar tu....takpe sis, selagi die nak mkn tu kite layan kan jek yeak sis...seb baik kofeben bukak kan sis.....tertunai gak selera sapphire.....

sisdee said...

mak ai...klu ai le kan...layan ngan syahmi abis tu hahahhahaah...sedap tak cake tu..tak pnah beli coffee beans punya..sedap tak .. hahahahahah nk buat pnambahan lemak lekan..klu ai dah dah tanya camtu hahahahahahahah

zahidah dihaz said...

coklat cake....sedapnya...


New Entry: Jodohku orang Sabah


Jom join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw
Closing date: 14 Mac 2011, 11.59pm

atty's said...

Sedapnya kek choc tu ..huhuhuuhu.

takpe lepas ni mesti sapphire ada selera makan

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

betul sis, kalau anak demam, pastu tetiba ada selera makan, baik tunaikan.. saya pun selalu gak gitu, sebab kesiankan

tp baik betul ibu sapphire ni, tu dia, sampai ke coffee bean dia cari kek coklat .. mesti sedapkan

sw33tdarling said...

nasib baik dapat ibu yg rajen melayan.. kami i laa, tunggu esok je laaa hahahaha

eLLy said...

sama la kita sis.. dekat 2 minggu tak lalu makan ;p tapi still mainten gebu ;)

Dee said...

ehem2..ibunya xde mengidam2 ke? tettt!! hahaha...

sib baik sapphire je yg mengidam ye..

mummysyafie said...

tu la pasal..kiter ni even tak sihat pun still gebus macam biasa

mummysyafie said...

tu la pasal..kiter ni even tak sihat pun still gebus macam biasa

azzey said...

HMMM..COKLAT KEK..YG X DEMAM PUN BLH NGIDAM NIH..:)

SLM KENAL N FOLLOW BLOG NI..:)