Tuesday, March 29, 2011

... melawat ...

Hari Sabtu adalah hari melawat ku ....  Pepagi dah gi melawat workshop nak servis kete tapi pic nan ado lah ya...Lepas tu gi melawat ke kedai....

Tujuan ke kedai World of Babies is nak beli ole2 coz w'ouls nak gi melawat my ofismate...nak gi tengok baby...


Rayyan, baby boy my fwen....congrats babe!  Dah settle melawat my fwen & her baby... Lawatan seterusnya adalah ke Subway :D  Lunch dulu...pewut dah berkeroncong, singgah di Subway, JJ AU3......


See kecik nie kalo ke subway, kkdg nak makan the sandwich...macam hari sabtu tu, dia nak makan inti sandwich je...Kat JJ i berjumpa2an sesorang ~ next entry ~...

Seblum balik, si kecik melawat & bergambar bersama 'animals' kat JJ AU3 tu... Next lawatan adalah jumpa Emerald di asramanya....
Lastly, ulangan lawatan semula ke workshop amik kete i....see Sapphire dah surrender zzzzzzzz....so SH je lah gi amik kete i, and i drive home his car...
Banyak tul lawatan2 sabtu tu kan....so petang sabtu memasing dah tired...lepak je lah kat umah :)

13 comments:

ch@ said...

kita duduk rumah je hari sabtu hari tu, habiskan masa berguling-guling setelah seminggu berkerja. kalau buat lawatan macam ni memang biasanya dgn mrABi. pastu Oni serah kat dia je. ngeee.

☆ lieya latif ☆ said...

pandai sapphire mkn subway sis....subway ari sabtu mmgsedap...seafood kan....nyum nyum....

penuh aktiviti sis.....seronok budak2 ni dpt jalan2....cuace pun elok jek.....

Cik Wanie Ghani said...

punya letey berjalan,sampai terlena si kechik tue.....

comeynyer baby tue,
hurm geram ngat aihhhhh:)

zahidah dihaz said...

family kitaorang kalau hujung minggu memang tak reti nak duduk rumah...ada je tempat yang nak dipergi....



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la kak..hari cuti eida pun penuh dengan agenda "lawatan" nie..heheheh klu xda agenda "lawatan" nie memang kompom lemau satu hari..hhehehehhehehehe *dasar kuat jalan kan..*

sW33tdARLiNG said...

animals tu bukak malam tauu sis!

wida said...

kesiannya sapphire...smpai tertido.penat sgt lah tu..hikhik

atty's said...

bz betul sis ari sabtu..saya pun kalo weekend bz yg amat..

Joy said...

sabtu-ahad mmg hari jenjalan sedunia ;)

eLLy said...

full of xtiviti ;p
tapi yg penting happy ..

psst you jumpa sape? mesti blogger kan ..

cikpia said...

sabtu would be my day kat kampung. dah jadi rutin balik kampung every weekend.

Softtouch [Hanim] said...

penuh jadual sis sabtu tu yer..letih sgt sapphire tu smpai tertido..

mummysyafie said...

nor pun kalau ada masa mmg nak lepak kat rumah je sis. tambah plak bila weekday sibuk ngan kerja