Wednesday, March 9, 2011

... kerusi Sapphire ...

See my lil' girl tengah relaxing watching Garfield....
Tengoklah seat dia *ihiks*
Sebenornya tu car seat.  A few months ago w'ouls buka seat tu sbb nak cuci kete kot ke sbb antar kete service *lupa*  Sampailah hari nie seat tu dok kat umah.  Last2 seat tu dah jadik kerusi Sapphire kat umah...Dia kalo layan tv dok kat kerusi tu lah...Kerusi tu still in very very gud condition.  Dah usia 3 tahun still elok lagi cam brand new...Memula aritu ingat nak pass kat my sis, tapi dia dah ada...tapi now bila tgk Sapphire buat jadi kerusi dia, w'ouls decide to keep je lah...

14 comments:

ch@ said...

sama dgn oni, ada juga kat rumah, gian dia nak duduk dalam tu semula.
aunty nak tumpang, muat tak?

Cik Wanie Ghani said...

amboi ralitnya dia tgk tv yer,
tambah plak ada kerusi khas utk dia,
hihihihi:)

Joy said...

khusyuk nye dia tgk Garfield...kerusi xclusive gitu

POSH76 said...

bukan main saphire dok atas kerusi tu yer...ingatkan massage chair hehe

ct_nurmarlissaa said...

wah...khusyukk nyer kamu si comei...auty pun suka tgk Garfield...tuee...bleh join...:-)

Eri-chan said...

yg pasti takde sape dapat rebut kerusi tu dengan dia. sebab dia je muat

nieda said...

hehe..so sweet, saphire je lah boleh pkai car seat tu

maya amir said...

khusyuk die tgk garfield.. seb baik still muat car seat tuh..heheh

Softtouch [Hanim] said...

mcm bos lah saphire duk kat kerusi tu..masih muat lg utk dia...empuk tu sis...

sw33tdarling said...

myself sampai ke sudah berangan jer nak beli carseat tu... tp rasanya mmg kena beli gak walaupun budak2 tu dah besar, sbb zulfan tanak duk atas kerusi, tahan dia berdiri jer dlm keter sbb tak nampak pemandangan katanya

mummysyafie said...

simpan je sis, kot2 boleh diturunkan kepada adik sapphire nanti. mana la tahu ada rezeki baru nanti sis..hihihi....

Kaseh said...

perghhh saphire and her own chair..no disturb pleaseee!!

lily lotus said...

oh memang sangat berguna ni. baik tak buang or bagi orang ekk

Izan said...

baru mandi ke tu? rambut bersikat rapi...
tu tgk kartun ke tgk berita. dahi berkerut. heheheh