Monday, March 14, 2011

... kek ...

Aktiviti hari Ahad nanti i stori...nie short entri je, sbb mata dah ngantuk nak buat entri panjang2 *me kan autopublish, buat memalam buta le*  Ni saja nak kasi terliur skit kat uols...skit je, tak byk, ntah2 tak terliur langsung pun hehehehe...Kek cokelat nie...

Nie bukan i buat, beli je hehehehe...beli di hari jumaat kat Jalan Tengah dekat ofis i nie...Sapphire skarang nie lepas baik demam hari tu, asyik request nak kek cokelat memanjang...kalo beli kek SR or Coffee Bean selang sehari mau bankrap ibunya...so beli le kek nie...sedap gak..RM10, dpt besar nie ok pe kan, leh share makan ramai2 :)...

Ni lah jadik parents kan, kalo leh nak ditunaikan segala permintaan anak2nya especially bab makan.  So, kita nie haruslah bijak berbelanja gitu kannnn....

17 comments:

wida said...

jadi ibu kenalah bijak berbelanja..
ingatkan sis buat td, baru nak mintak resepi..hehe.sedap..mt fav

ZanaNordin said...

betul tu sis
kalau boleh apa yg di minta dek anak
kita nak tunaikan kan..tak sampai hati bila kata TIDAK pada permintaan dia....

huissh..mau tak meleleh air liur sis
kek coklat tu

IdaShah said...

betul tu..kek coklat biasa pon sedap gak

:: noremy bte rahmat :: said...

sedapnyerrrrrr...

sw33tdarling said...

alamak.. gila best nampak choc rice tu.. dulu2 masa kecik, i ratah je choc rice ni

mama iris said...

menggiurkan sungguh cokolat nya tu....hehheheh...

mummysyafie said...

tul tu kak, bab makan tak boleh nak tolak kalau anak² mintak.

maya amir said...

eh bese kek coklat RM10 mcm tu mmg sedap kak:)

Dee said...

benci tau..rindu betul kat kek cekelat jalan tengah tu..huhu..

miss nina said...

uiks..jangankan anak, yang makcik2 tengok pun dah rasa sedap :)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

superb terliur la kek coklat.. mira ni tegar dengan coklat tau.. hehehe... kek MURAH lebih sedap dari kek MAHAL.. sapa setuju angkat tangan...

Eri-chan said...

yelah kek coklat mahu ringan beg duit...

Kamariah Awang said...

Kek coklat, tapi jangan manis2 sangat! Hihi...

ch@ said...

eh macam mengidam pula si kecik tu, tapi betul kata akak, yg rm10 macam ni lebih sedap dan lembut. dulu, kita suka beli cheese cake.

|| A r a W a n i || said...

cis. ni yang tetiba nak makan kek soklat ni.


ahkak, sila spend. sbb blog ahkak la sy teringin jugak.

Kaseh said...

haishh..tersiksa tekak da nih..tpaksa kuar lunch ni carik kek..haishh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yummy...yummy...sedapnya kek....