Monday, March 21, 2011

... Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju ...

As salam my fwenzzz...Hari nie saya dah mula bertugas, anak2 pun dah start sekolah kan...when having fun cepat je masa berlalukan...

Ni antara aktviti semasa cuti haritu...Shopping kat Jusco Apha Angle, Wangsa Maju...

Shopping baju anak-anak je...

Bila membeli baju my doters, Aqua layan adiknya....

Ni plak masa shopping baju Aqua, kakak2 plak layan adik sambil bercamwhore...

Ibunya tukang bayar je hehehehe tak shopping pun.  Memang kalo shopping, harus assigned sorang jaga Sapphire sambil tu mata i pun pandang2.  Takut le kan semua org leka, nanti si kecik nie jalan2 sesuka hatinya ;)

Lepas shopping aktiviti makan2...tungguuuuu next entry k...

8 comments:

Joy said...

suka jugak pg jusco sbb byk pilihan...

Kaseh said...

suka tgk saphire happy... happy working dear...

☆ lieya latif ☆ said...

senang sis...anak2 dah besar, leh harap tlg jaga adik...kite nak memilih barang pun senang kan sis hehhehehe...

jusco tgh sale kan sis....lieya pergi jusco equine ramai betol org....almaklumlaa harga sume cun2 belaka....

PerantauSepi1306 said...

:) meriah sumer bersoppink

sw33tdarling said...

kalau anak2 i lagi laa pening sis.. depa main kejar2 nyorok celah baju.. sakit jiwa jer nak kejar diorang balik... senang2 jer kena kidnap tauu

rasp said...

joy,
: especially utk anak2 kan...

kaseh,
: thx sis...

lieya,
: lega gak le sis ada extra mata tolong perhatikan sapphire tu...JJ nie rasanya kerap kan sales, best kan...

perantau,
: maknya je tak shopping huhuhuhu...

amy,
: i masa yg besar2 tu kecik, payah gak sis...mcm u skarang nie lah...now baru rasa lega skit...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

haah tu yang best ada anak dara dah besar.. dah boleh tolong jaga adik. mak pun leh pilih2 kain dengan senang hati..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...
This comment has been removed by the author.