Tuesday, March 22, 2011

... harap maklum ...

Citer hari jumaat esok je lah sambung ya...nie nak selit skit satu pengumuman...wah,  yo yo oooo je pengumuman hehehehehe

Me kat opis, bila ada masa terluang akan berBW...slalunya pepagi sblum start keje or lunch hour...tapi kan, kejadian baru je nie, ada dua tiga blog kalo dibuka muncul benda alah nie...


Antaranya, blog sis Perantausepi, blog sis Mummysyafie, mu jangan kecik hati ya kalo i tak singgah blog uols 2, 3 hari...bila singgah slalunya i akan baca balik citer2 lama walopun tak meninggalkan jejak...Uols tak perlu lah ajar i camne nak buat sbb i memang tak reti sgt bab2 follow instruction especially kalo citer IT nie, ater me sememangnya buta tuli IT....

Harap maklum, blog2 uols yg bila i klik2 jadik gini, don't worry, bukan i lupa, i ingat, cuma keadaan teknikal tak mengizinkan, so balik umah, bila ada masa terluang, i qada berBW dari umah ke blog2 berkenaan....

Tu je nak kabor...sekian, terima kasih :)

10 comments:

Joy said...

sy xsempat sgt dah nak ber BW..wat post nk update kena lelaju...pastu trs publish..if ada typo ampun...hehehe

atty's said...

saya pun minggu ni takdan sgt nak berblogwalking bos ada..malas nak menaip sgt.baca je..

IdaShah said...

naper jg gitew?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

keep walking to my blog jugak taw..hahahahahah cam ada ciri2 paksaan dak?? :P

ZanaNordin said...

kadang kadang sempat nak BW tp byk yg tak sempat ler sis..since internet kat office tak berapa ok.....

cikpia said...

tak datang my blog memang nak kena bom la blog nie. he he......

Ati Masrif said...

nasib blog kita tak ada kan


^____^

Kamariah Awang said...

Blog ma okey je kan?

nurHeart said...

would be no hal sis, klu lapang singgah ye ;)

Kaseh said...

sama la kita.. mmg tak dan nak cover semua blog member2,..mana terpandang n sempat singgah kita singgah..yg tak sempat tu bila free baru pulun baca yg lama2 kan..