Friday, March 4, 2011

... gotong royong ...

As salam my fwenz.... sronots kan dah nak weeked TETAPI uwaaaaaaa *nanges dulu* bila dapat ini memo....

ahkak kena keje laaa wiken nie...sib baik half day je.  And oso bukan keje sangat pun, ada gotong royong je.  Ok lah tu, no hal.  Lagik no hal sebab boleh kalo nak bawa anak isteri, suami, makcik, pakcik, atuk, nenek tapi me tak lah bawa.  Sapphire lum fully recover.  Karang datang ofis, sejuk2 aircond nie melarat plak sakitnya kan....

So, Sabtu nie half day dah gone dgn gotong royong kat opis...lepas opis leh tak i angkut dorang datang umah i untuk gotong royong ek...rumah dah tunggang langgang macam kapal karam nie.  Minggu nie extra busy tak sempat nak berkemas aaaa.... agak2 dorang nak tak datang hehehehehe...

What's your plan for the weekend?

10 comments:

rATu kEBaYA said...

selamat bergotong royong sis... tapi kalau ramai2 mesti meriah kan..

Kaseh said...

happy bergotong royong,besh time nih..bukan buat keja sgt pun..hehe join suka2 je.,,anyway get well soon dear n saphire oso..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sis...kene gotong royong plak yeak...selamat bergotong royong yeak sis...betul tu...jgn la bawak sapphire....kang baik2 nak elok sakit, dtg plak sakitnye balik....

lieya ni pun belum tau sis, kalo tak elok lagi demam lieya ni, mmg bantai tdo jek laa kat umah.....

wahida said...

kak, apa kata panggil bibik kemas umah...ala bibik yg keje setiap weekend tu...bayar ikut jam....hehehe..

selamat bergotong royong kak...

ch@ said...

boleh angkut je, tapi rasanya akak kena sediakan pengeras la. paling2 laksa ka, mee hoon sup ka, mesti rela hati dorang datang.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat bergotong royong akak...

nurHeart said...

selamat bgotong royong..! ;)

Softtouch [Hanim] said...

mesti ofos sis bersih giler lepas gotong royong nie...

xtau lagi plan minnggu ni sis..

Cik Wanie Ghani said...

bergotong royong yer,
selamat lah ok:)

happy weekend 2 u too:)

@xiM said...

opis saya dah dapat sijil 5S dua tahun dah..15 mac ni persijilan semula..nak renew..:)