Friday, March 18, 2011

... gara-gara musim hujan ...

Sekarangkan musim hujan...so, haruslah kita berbaju hujan dan berpayung kan....tapi tengok nie....gara-gara musim hujan....

Bahaya memang bahaya, kelakar pun iye...Tapi disebabkan nie kat kawasan perumahan i, dalam kul 3 petang, bukan peak hours, itu gamaknya orang nie yakin yg perbuatannya selamat...no helmet and sebelah tangan guna payung...tapi orang kata malang tak berbau durian/petai sedap berbau kan...

11 comments:

Kaseh said...

membahayakan org lain la macam ni..kalau tercampak payung tu terkena kat kereta kita..pastu kita kelam kabut nak elak...pastu tak mustahil eksiden berlaku,,haishhh.

atty's said...

betul kty sis , malang tak berbau ..baik cegah sebelum parah,..hihihiihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bahaya sangat kan...klu angin kuat tue...leh terbang payung yang dia pegang tue...diorang nie bukan hanya membahayakan nyawa sendiri..tapi orang lain jugak...

☆ lieya latif ☆ said...

die yakin terra ni sis kikiki...kalo lieya mmg tegolek dog dah tu hihiih...mane tak tergolek sebab lieya bawak moto pun tak reti haahahahaha

sissyira said...

salam

pernah bawa macam ni, polis tahan dan tanya, undang3 mana ajar awak bawak macam ni..hahha

eLLy said...

bahaya.. memang bahaya!! tapi dia tengah terdesak kot!!

Cik Wanie Ghani said...

uish sgt2 bahaya lah utk keselamatan diri,
better pakai helmet dan pakai baju hujan,
senang:)

lily lotus said...

maybe kot bukan peak hours tu yg dia konfiden. apepun jgnlah kita lakukan yer

Dee said...

kes malas nak pakai baju hujanlah tu..

cikpia said...

dia takut kena acid rain kot.... he he.... habaq kat dia malaysia bebas kesan radioaktif!!! =)

nurHeart said...

mcm dlm sarkis lak.. kayuh beskal atas tali smbil pegang payung hehehehe.. *smpai ke situ imaginasi :D*