Tuesday, March 29, 2011

... dating hari sabtu ...

Dating di hari sabtu ku bersama dgn Sis Perantausepi yg memang banyak menyepi dah now.  Dating bersebab sebenarnya...Haritu kan i ada bertanya pasal bekas pahar nie...
So, Sis Perantausepi dengan baik hatinya loan kan kat i...Tq so much sis...Gambar tak amik plak coz masa tu memasing kelam kabut skit kan sis hehehehe...

See, dapat gift lagik from Sis Perantausepi.  Suka suka suka....
Mug cat tu favvy Sapphire dah sis...cam hak milik dia dah now, then i sembunyi kan kotak cat tu sis..nanti rosak dibuatnya, sayang...kotak mug tu sweet!  Rantai tu pun gorjes...dah pakai pun but again, lupa nak snap pics.  USB port tu w'ouls berjemaah sekeluarga guna :D ... Tq so much sis..nanti dah settle majlis kita set date lain ya....

* apa rahsia mu sis selim melim & bertambah gorjes nie...share skit *ihiks*

11 comments:

miss nina said...

wow..USB port tu bagus, banyak gunanya

syanasaid said...

mmg comel la kotak mug tu
sis meh tayang rantai :-)

wahida said...

akak, bila nak together2 lagi kak? hehehe...

PerantauSepi1306 said...

errr sgt sori ye sis sbb ari tu semenye kelam kabut dan agak fening sket keadaan. but siyesly so nice to see u after such a longggggg time kan : ) mcm nak duk bersila dan sembang tp ntah nape kalut sgt masa tu ai pun x paham??? hehe

anyway, tq for introducing au2 jusco tu.. my dad like it soooo much sampai dah petang baru we ol balik.. ekekeke

takpe2 nanti masa pemulangan kita deting2 laa ek.. hehehe

Sharinginfoz said...

Memang comel mug tu

POSH76 said...

alala comeinya mug kucing tu

Softtouch [Hanim] said...

bestya sis siap dpt cenderahati lagi...bila plka turn sy nk jmpe sis plak..:)

Cik Wanie Ghani said...

lawanya mug tue,
wanie pun suka tgk sbb ada gambar cat:)
hihihi

maya amir said...

wahh dpt pinjam pahar..dpt gift lagik..hehehe all in 1 package:)

rasp said...

miss nina,
: kan kan kan....

syana,
: insyaAllah bila i pakai balik rantai, akan ku buat tayangan semula *kalo tingat nak snap le* hehehehe

wahida,
: jom serbu tanya cik organiser nak hehehehe

PS,
: tu aaa kita kelam kabut semacam kan...ntah apa2 kita nie...JJ AU3, tu tak crowded sgt, tu yg best, restoran pun byk choice kan...

sharinginfoz,
: i agree :)

posh,
: bila i tgk je kotak & mug tu, terus i tingat u sis..tingat kat poposh :D

hanim,
: tu la dear...bila our turn ya?

CW,
: cute kan sis...

maya amir,
: rezki tu namanya :D

mummysyafie said...

nasib baik ada kawan yang sudi pinjamkan. rezeki plak tu dapat gift dari perantau sepi. murah rezeki sis..