Thursday, March 10, 2011

... corporate gift ...

SH pagi tadi bagi kat i nie, i loike...
Thumbdrive je pun tapi benda free i memang suka *ihiks* jimat duit nak beli :D  Ni SH pun dapat free...dia dapat 3.  Satu for him, satu for me and satu for kids dorang share2...Dia gi event ofis dia, kira dapat nie macam 'corporate gift' gitu lah kan.  Gud idea bagi nie dari bagi buku nota ke, pen ke kan...Again tq laling, ada benda free bagi le lagi, i trima dengan redhanya *ihiks*.

15 comments:

Dee said...

kalo dpt brg free..suma org pun suka..ngeeeee...

wahida said...

kak, ada lg x? nak jugak!! ngeeee...

atty's said...

saya pun suka kalo dpt thumbdrive..sbb malas nak beli sendiri kalo org kasi free,.mmg suka sgt

ratusiput said...

salam sggh... :) pendrive ni kalau tak terpaksa nk guna mmg tak bli.then bila dpt freeeeeeeeeeeeeeeeeee mmg berbaloi2...

cikpia said...

ada lebih tak....??? he he....

fiza said...

Bestnya corporate gift...thumbdrive lagi. Siapa nak bagi kan ^_^

Zana_MamaBatrice said...

best ajer sis kalau dpt barang free
ok gark bagi thumbdrive as corparate gift kan...selalu ulang2 buku nota & pen

Cik Wanie Ghani said...

ala,
bestlah dpt free,
wanie pun nak jugak bole,
hahahahahaha:)

Eri-chan said...

idea bernas..

mummysyafie said...

bestla dapat gift camne..boleh dimanfaatkan dengan baik kan..

psstt..ada lagi ke?

Kaseh said...

dapat gift camni baru beshh..boleh diguna balik kan..ni kadang2 dapat hadiah tak besh langsung..ehehe..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt gift mcm ni..free plak tu...

ratna said...

yes betul.. kalau benda free mmg best kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka jugak eida baru ada 3..huhuhuh nak lagi...gambar dah penuh ....

sw33tdarling said...

dulu masa takde, bukan main payah nak membeli asyik menangguh.. sekali dah dapat as a gift, now dah ada 3 collection smpai bersepah2 file duk dlm thumb drive merata