Tuesday, March 22, 2011

...citer hari jumaat ...

Citer i tunggang langgang...takde ikut turutan hari...tak kisah lah kan asal ada stori morri the morning glory  gitu :)  Ni citer hari jumaat..

Lepas breakfast pagi tu, w'ouls gi amik Aqua di asramanya. Dia dgn 5 org kawannya, diajak oleh guru sekolah dorang, samada leh tak dengan sukarelanya pegi skolah tu bimbing murid2 tingkatan 5 tahun nie utk pelajaran add maths, kimia & fizik.  Aqua agree je sbb katanya leh lepak2 gak dgn kengkawan dia tu..5 org tu mmg geng dia pun...So, hari khamis lepas makan2 kat JJ tu, w'ouls terus gi antar dia kat asrama...Tu yang hari jumaat tu kena amik dia kat asrama...
Sihatnya anakku hehehehehe....Masa nie students ada lagi, tapi Aqua ada urusan lain yg nak disettlekan so, dia balik dulu, kawan2 dia yg lain still ada kat skolah tu sampai lepas solat jumaat baru dorang balik...Neway, w'ouls nye next stop ke JPJ....
Dia dah lulus ujian memandu so hari tu settlekan lesen P nye...Kejap je settlekan tak sampai 10 minit gitu, lega .... Tapikan, sampai hari nie, i lum benarkan dia drive dlm KL..takat area rumah i leh le :)
Dah settle urusan jpj, w'ouls cepat2 gi lunch then hantar Aqua gi solat Jumaat...aktiviti selepas tu hanyalah lepak2 di rumah sampai lah ke malam harinya.....tapi...

Tapi tu sambung next entri lah ya....


10 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah,
lps nie bole bawak mamanya jln2 kan,
hihihii:)

Sharinginfoz said...

tahniah dah lulus so apa lagi....

mama iris said...

tampal P besor2 yaaa....heehe...

azzey said...

Dah ada driver sendiri le lps ni mamanya ye...:)

atty's said...

tahniah aqua...lepas ni mama dah ada driver sendiri

lily lotus said...

teng tengg tenggg...! i like!

wahida said...

apa lak tapi2 lak ni? cepat hapdet kak..x sabar dah neh...

nurHeart said...

wahh.. dh boleh drive dgn senang hati ye, wlupun stakat area umah je x kisah la kan *(^_^)*

Kaseh said...

muehehe kita dulu pun masa tunggu result spm dah amek lesen.. pasni aqua leh jadi driver mama dah..

mummysyafie said...

sis..tengok aqua..teringat abang. aqua nampak seorang abang yang berdikari. dah ada lesen waktu umur 17 tahun..dapat plak keputusan cemerlang..