Tuesday, March 8, 2011

... cantik tak? ...

Ampon, gambar tunjuk kaki...bukan nak tayang kaki gemuks ku tapi nak tanya cantik tak apa yang i pakai tu....

Looks like shoes kan...cam ala2 kasut ballerina gitu hehehehe tapi sebenornya ianya socks....Socks nie.  My fwen bagi.   Maknya balik umrah bawa balik banyak socks nie, so dia bagi kat i sepasang.  I suka banget. 
Kalo pakai saja gitu nampak cam kasut kan kan kannnn.  Thanx dearie atas pemberian mu itu.  I loike.. oh! btw, socks tu "Made in China" ok hehehehe...dorang nie merata-rata tempat barang dorang dijual sampai kat mekah pun ada kan, isk isk isk, kagum kagummm *ihiks*

19 comments:

Kancilbiru said...

wahhhh saya pun ada kak sock ni tapi saya punya corak rimau, mak belikan masa g haji..:)

Joy said...

hehehe..I suka tunjuk pic kaki ;)
ada gak socks cam ni. sil beli kt china ;)

IdaShah said...

a'ha lah mcm kasut.cantek..

atty's said...

lor sock rupanya mati2 ingat kasut kalau sis tak cakap

mummysyafie said...

ingatkan sis nak jadi balerina..hihihi..

farra8979 said...

member adik pun ade bg..tp ade corak2 bunga...

eLLy said...

cantik, tak pernah nampak lagi..
best gak klu dapat pakai kat opis kan

wahida said...

la, mati2 ingat kasut tadi...

cantik la...mana nak dapat ek?

azzey said...

YELAH...NICE..:)

Ati Masrif said...

comellah...

ingatkan kasut fesyen baru..hihi

Dee said...

mmg menarik tau socks yg ada jual kt mekah tu..tp tulah..made in china..dorang ni otak business sis..u name it..suma dorang ada..serata dunia..

Eri-chan said...

pakai krim kaki kat tumit pastu pakai stokin cute ni, nanti tumit takle mudah pecah2 kan...nice worrr..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

socks tu kalau pakai masa tido pun mesti best sebab boleh elak masuk angin ikut kakikan..

Kamariah Awang said...

Ma pun ada beli beberapa pasang untuk cenderahati balik dari Mekah dulu.. Selesa dipakai masa musim tengkujuh! Hihihi...

maya amir said...

cantekk..cantekk..suke tgk..kalau org tak pasan, cube akak try jalan2 pakai stokin tu jek..heheheh

sisdee said...

my niece ada socks nie heheheheh..mmg cantik kan....btw china mmg le sbb tu dia pandai mniru...lagipun kat mana pun kita..pasti ada brand from china..huhuhu

sw33tdarling said...

byk barang dr China kat sana.. dats why my mom in-law kalau balik mekah tak beli sejadah ke apa ke.. buat berat jer katanya.. so dia borong siap2 kat mydin

Softtouch [Hanim] said...

cute sis socks tu...

tu sbb kat china byk jutawan kan sis sbb semua brg dia ada buat n merata tmpat ada brg dia...

Kaseh said...

sweet jek heheh