Monday, March 28, 2011

... businesswoman ...

Businesswoman lah sangat...padahal taraf2 org b**g*a yang dok jual2 karpet tu je i nie hehehehe...Bukan niaga besar2an pun...takat nie ha...niaga kain...

Ni pun my kezen nye...tolong2 jualkan kat opis...dia tu mmg suka niaga kecil2 camnie...dari baju baby, cookies choc chips *dah lama tak buat ~ ermmm stop kot* and kain-kain.  Banyak kali dah dia bawakan kat i di opis ni minta i tolong2 jualkan...Kain yg ditunjuk tu ekceli 7 helai dah dirembat org...yg hitam kat atas skali tu, i nye...mmg i dok cari tanah hitam bunga kecik nye kain...nie dah jumpa, dok ding dong ding dong nak amik ke tak...takpe takpe...still ada masa nak buat keputusan sblum dia datang amik balik kain nie....

Camne nak untung...antar2 je, terus i yg terkam pilih dulu....isk isk isk nafsu nafsu hehehehe Tu la, camne nak jadik businesswoman yg berjaya kannn....

9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh akak pun sama cam eida jugak..harus nak terkam tuk diri sendiri jugak..ahhahahaha..atee camna nak untung kan...kekekekekke

Kancilbiru said...

uiishhh akak...kalau dah murah haruslah rembat untuk diri sendiri dulu...:)

nieda said...

kalau dah cantik harus rembat..hehe

wida said...

bagus sis..tolong menolong

zahidah dihaz said...

haruslah untuk diri sendiri dulu kan...hehehehe


New Entry: Secret Garden

maya amir said...

ohhww untung laa cousin you.. sbb dpt cousin yg beli dulu barang2 die jual..hehehe.. laku tuh:)

mummysyafie said...

nor pun buat macam ni sis..tapi bukan kat sini. antar balik kuching..berkotak2 gak la nor jual..mostly kain n tudung. tapi kalau jual kat sana worth sebabnya kat sana kedai jual harga double triple..hihih..

tapi nor tak bleh nak jual sebab terlalu pemurah sangat. kalau ngan saudara main bagi free je. sebab tu nor minta kawan yang tolong jual

ch@ said...

oooh banyaknya, no green meh? ni kain pasang eh kak, kita jarang beli kain pasang, selalu beli dah siap je. sebab KL ni susah nak cari tailor.

sW33tdARLiNG said...

sis... i pun kepingin kain tanah hitam.. takde collection lagi tanah hitam