Wednesday, March 30, 2011

... bunga ros hitam ...

Hari Sabtu nie BIL i nak bertunang...tema hitam putih, my MIL kata warna t**k cicak hehehehe...dia minta tolong i buatkan hantaran2nya...Me ok je, tapi dah lama tak buat so agak kejung gak le tangan2 nie and otak pun agak karat nak come out with the hantaran....Dah almost nak settle dah pun....Nie lebih kurang rupa bentuk hantaran2 tu nanti, nie lum touch up betul2 lagi tau, masih dok adjust2 nie.....

Tapi kan i tak berkenan dgn bunga ros hitam nie...Sooooo dark and tak berseri...Cam nak sembur je dgn silver dust kan...my BIL suka tu dia yg pilih...tapi w'ouls semua tak kenan sangat...

Do you think i shud sembur or kasi 'highlight' dgn silver dust tak?  Or nak tambahkan ribbons putih lagi?   Kena make it simple coz lapik dia tu pun dah berdesign2 kan...Any suggestion tak, fenin fenin!...Tq for helping out!

18 comments:

Ati Masrif said...

alamak..

kita bab2 ni mmg tak reti
nampak cam dah ok je
coz ada kilat2 tu....hihi

wida said...

sy rasa bunga tu cam dah ok..x pyh touch up2 dah.
lain dr yg lain lah..kaler itam,cantik jugak:)

ZanaNordin said...

sis
cantik tau sebenarnya tema kaler hitam putih nie..

rasanya dah ok tu..
nanti bila letak barang2 baru menyerlah sis kaler ros hitam tu...la nie tak nampak lagi coz' tak letak barang lagi kan

syanasaid said...

sis, actually sye suke tema hitam putih
kalo pandai buat mmg nampak class sgt
rasa bunga tu da ok da tu sbb dia mcm kilat2 kan
tp kalo tambah reben besar kaler putih pn ok rsenye
yg jenis lebar tu or material organza

haha sye xreti sgt sis..maaf kalo x bernas :p

IdaShah said...

cantik kombinasi warna neh

Kniedaz said...

hitam putih cantik...tapi sebab dah banyak sangat putih tu sis takyah buh riben putih, dia tak naik..kalau buh riben silver atau bunga silver yg kecik ble kot...cuma cadangan

farra8979 said...

rase cam dh ok kut.. sbb dh ade riben putih tu kan.. n maybe menepati tema dh hitam putih... ^^

atty's said...

2009 kitaorg ada buat hantaran hitam putih nie,

bunga tu mmg mcm kureng skit..sbb tade highlight langsung..kalo mcm rerama tu menarik skit.

cikpia said...

silvery dust sket would be nice cos itam saja tak naik....

eLLy said...

Klu i tambah ribbons putih je,
yg jenis lebar tu or material organza ;p

Nur Misnan said...

hai raps
u cuba sembur atau tabur warna prada
warna silver 1 kuntum
n show kat dia...
biar dia tengok bezanya....

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis..my opinion..kat kelopak bunga kasik silver dust sikit...meaning tepi atau dlm...dalam gambar baru naik...
but..if u leave it just it pon ok...cuma tak nampak rosnyer....:)

lily lotus said...

nicely done :)

zahidah dihaz said...

cantiklah kak...rasanya sembur sikit bagi nampak lekuk2 bunga tu....



New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

Cik Wanie Ghani said...

pendapat wnaielah kan akak,
tang bunga tue mcm kusam skit,
apa kata kalau akk letak dust warna silver skit kasi naik skit bunga tue,
yg lain2 tue dah ok dah....

:)

mummysyafie said...

sis..sebenarnya kan. hitam dan putih ni mmg trend skrg. kalau pandai sesuaikan mesti nampak lawa sis.

munge hitam tu tambah sikit sliber sis..betul kata wanie. nampak kusam sikit

Softtouch [Hanim] said...

haah trend skrg kot kan warna2 mcm ni..dulu warna2 yg meriah n ceria jer..tp dah tuan punya bdn nk mcm tu sis, kenalah ikutkan..

Moralle said...

Nice touch :):)