Thursday, March 17, 2011

... bubble & basikal ...

Antara aktiviti Sapphire cuti2 nie...main bubble....

Emerald tukang layan dia le...main luar rumah...

Lepas bubble dia mesti nak main basikal kejap tu yang ada basikal tu...these simple activities dah cukup untuk make her happy...

9 comments:

Dee said...

kalo main bubble..kena kt luar rumah..kalo x, basah dlm rumah..yg penting xmohlah ada sapa2 yg jatuh sbb licin kan..huhu..

eLLy said...

Nasib baik dia tak ajak main bola.. tu dah siap pakai baju bola ;p

wida said...

wah..bestnya.

mummysyafie said...

betul sis..yang penting kids ni minta di layan. eventho main yang simple pun boleh buat dier happy satu hari

Drama Mama said...

my irfan also lovesssssssssssss playing with bubbles. memang fave activity dia lah tu. heheh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Kaseh said...

yg penting shes happyy....hehe....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah MU lagi....cayalah...

nurHeart said...

kids kan, main apa pun asalkan ade teman diorang dh cukup hepi :)

PerantauSepi1306 said...

tiuppp.. tiupp.... tiup... : )