Friday, February 18, 2011

... tak kenal maka tak chenta ...

Hari isnin malam selasa lepas, my kezen came over my house.  Sesaja je datang plus they heard that Sapphire demam *dah dah sihat dah now*  Haritu my kezen nie pinjam buku2 cerita i, so malam tu dia return balik all...

And disebabkan dia dah simpan berbulan2 books tu with her dia pun pinjamkan i her set of story books...So now i adalah stock bahan bacaan yang baru :D ...
Ntah bila la i leh habiskan nie semua.  Lum pernah baca lagi novels Cecilia Ahern nie, best ke?  Kena baca baru tau lah kan...tak kenal maka tak chenta gitu kannnn hehehehe

21 comments:

farra8979 said...

i suker sophie kinsella dr cecillia.. dh beli yg ni tp x abis lg bc...

Kaseh said...

dah baca nak share story ngn kitaorg heheh

:: noremy bte rahmat :: said...

dulu giler sgt baca novel..skrang passion tu makin down...

hurm~

Ati Masrif said...

tak pernah ada kesempatan
nak baca2 buku ...huhu

bz sokmo deh...


Jom baca: MEDAN TANGGA

☆ lieya latif ☆ said...

wah bagus sis....minat membace dari dulu...lieya dulu rajin, now mmg mls...tahan pun bace magazine jek heheeheh....

nurHeart said...

lom penah lg baca novel Cecillia Ahern ni, saye pun kaki novel gak cuma skarang rasanya masa semakin x cukup utk belek2 novel sgala.. sigh~

Softtouch [Hanim] said...

sejak dah anak kecik ni dah lama xbc novel sis..

rATu kEBaYA said...

bestnya.. dapat 1 set pulak tu..

Hezesuze said...

dah lama tak baca novel uols....time skol dulu adelah...lani layan fb jek hahaha

mummysyafie said...

sis, nor dah lama tak baca novel. bila tengok kekawan syok membaca..nor jadi jeles plak. masa yg free tu pun cukup² tang nafas hujung hidung je.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xbaca novel..lagi kesian kan..huhuhhuhu

POSH76 said...

Bagusnya sis rajin membaca

sw33tdarling said...

ahhhh english novel..? belum baca dah rasa nak pitam... har har har

maya amir said...

dh lame tak menjadik kaki novel..nanti story mory citenye kat sini ye kak..:)

cikpia said...

dah lama tak baca novel..... pas baca nanti citer ek!!! mana tau terbuka pintu hati nak bernovel balik. he he.....

Iman's Umi said...

Lama x dtg sini (broadband prob), tgk2 blog purple dah tukar jd merah hati...org kata membaca tu jambatan ilmu, ada kesempatan trs baca.

lily lotus said...

clap2 :) rajinnya u sis...

atty's said...

saya pun dah start membaca lepas sebulan stop bz ngn anak2 ..

rasp said...

farra,
: sophie kinsella nye mmg best...

kaseh,
: pekata akak tulis je sinopsis citer tu ikut blakang stori book tu kan hehehehee...

noremy,
: akak pun gitu sis..tapi stock harus ada, incase mood mariii :D

ati,
: i pun bz gak sis...sumtimes i 'make' time..

lieya,
: i memang dah minat sis..me magazine mmg wajib gak baca..

nurheart,
: tu laaa kkdg rasa cam takde masa je kan...

hanim,
: betul tu sis, masa byk utk dorang kan...

ratu kebaya,
: pinjam je tu..

hezesuze,
: i plak malas buka FB :D

mummysyafie,
: akak nie kkdg curi masa je membaca sis..

eida,
: alololo ciannya...

posh,
: *ihiks*

amy,
: english i dah teruk beb, nak refresh i kena lah membaca...

maya amir,
: insyaAllah kalo rajin i will...

cikpia,
: pekata, i pinjamkan u, u stori utk i lagi best gitu hehehehe..

iman's umi,
: sib baik dah ok...tu la sis..nak kena curi2 masa membaca laa...

lily,
: bukan rajin sis, minat je...

SyaNa said...

sis cecelia ni best...sye da baca 2 novel dia tu
yg pink & brown tu
dia mcm imaginasi sket cerita dia..
misteri2 pn ye gak..

Cik Wanie Ghani said...

wanie ada satu novel dari Cecelia Ahern,
tue pun birthday gift dr kwn blogger,
mmg bestlah:)