Tuesday, February 8, 2011

... perjalanan ...

Hari Ahad, 30 Januari, selepas subuh w'ouls bertolak dari rumah nak gi holiday di Kuantan, Pahang.  Ekceli sepanjang jalan ke sana, kejap2 hujan lebat, kejap2 renyai tapi yg pastinya hujan je la...Sejuk skit perjalanan tu, cam le tak cukup sejuk dgn aircon kete kan *ihiks*  See mendung je kan, kete pun tak banyak...

Sampai sudah...see model blog i nie, masa posing pun kena pakai baju serkup nie sbb time nie hujan renyai2...dia alah skit dgn hujan2 nie...

Kalo sesiapa berminat nak gi, nie rate tiketnya...

And pada yg ada anak kecil yg rendah dari si Pingu tu, boleh masuk free ya...

Tapi sebenarnya, w'ouls tak gi situ pun hehehehe...singgah je utk tgk tempat & amik2 gambar..ate dah on the way tu lalu kawasan nie kan, haruslah jengah.  Mana tau, apa hati tertariks nak ke situ bila2 nanti or sesapa yg nak organiser buat blogger outing ke situ ke kan *wink wink wink*....

Neway, perjalanan w'ouls disambung selepas posing2 kat situ and stori morri i plak akan bersambung petang nie, insyaAllah hehehehehe...

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa....bestnya holiday...comelnya emerald nie...kemanalah sis pegi yer..kuantan xsilap kan?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah holiday..bestnya...xsabar nak tunggu next story nie...

ct_nurmarlissaa said...

coti2 malaysia.....besh kan..me pun ke Pahang....tapi kemana yerr...

Aanas said...

waah nampak best la rasp gambang waterpark tuh.. harus pergi nih, sebab udah sejalan jer nak balik terngganu, kampung hasben..

wahida said...

akak, gambang waterpark tu dlm plan saya next year..hehehe...
kak, cepat update, akak gi mana sebenarnya ni..

Hezesuze said...

tak pernah pergi lagik coz ritu lalu jek...time tu belum siap!!

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^___^)

atty's said...

sis pergi mana..benornya tuh ..ceciter ceciter..skit..

sw33tdarling said...

oo takde laa mahal sangat rate tuuu mcm sunway lagoon kan... next time boleh pergi..

Ati Masrif said...

amboi..ke belah sana

view jalan kat situ bestkan
berkabus saje...

kemanalah pergi sebenor..

^____^ mood senyum hari ini

wida said...

wah bestnya..nape x masuk sis?
tiket lagi murah dari sunway lagoon..lenkali leh singgah:)

Dee said...

bloggers outing? mcm best je bunyinya..aci x xmoh bwk anak..sbb nak berendam puas2..hahaha..keji pya mak..

maya amir said...

i plan nak gi sini kak..nama jek org ktn, ni laa 1st time nak gi sini..kekekeke

eLLy said...

kampung mylaling kat pahang.. tapi sekali pun tak pernah sampai lagi kat citu huhuhu :)

ch@ said...

rasanyaaa ramai pula yg pergi Pahang cuti raya cina tahun ni, ngeee.