Wednesday, February 9, 2011

... model cilik yang direject ...

Moh tengok aksi-aksi sorang Malaysian Next Top Model Cilik yg direject....

Aksi "Kira Batu"

Aksi "Bajet Chomel"

Aksi "Meh Bau Ketiakku"

Aksi "Si Nenek Bongkok 3"

Aksi "Belakang Ku Sakit"


Aksi "Titanic"


Hehehehehe patut le tak dishortlist pun kan hehehehe, takde pose yang commercial langsung :D ...

19 comments:

a-as said...

tapi tetap comel... :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comel gile sis.....suke tgk posing si sapphire satu2 nie...sume cute2...pandai die...dah le suasane cantik....

budak2 ni kalo kene dgn mood die mmg menjadik jek posingnyekan sis...cube kalo nan ado mood....puas kite pujuk die buat boo layan jek nak pose2 heheeheh

Softtouch [Hanim] said...

comelnya model tu posing2...geram sgt tgk...mood elok lah eyr tu sis, sbb mcm2 aksi sapphire buat...

mEiZ SHA said...

hehehhee
tp sume aksi paling comel ye..:)

ch@ said...

tak kisahla kak, janji comel. comel je kita tengok, kalau kita suka cuci gambar ni lekat kat satu page album, cantik.

wida said...

Comel..pandai bergaya:)

makdara TERdiva said...

tp yg penting..dia tetap comel :D

salam kenal dari MDT

ct_nurmarlissaa said...

saphire mmg comei..walaupun bukan TOP model..cubit skit pipinya yer...

wahida said...

paling suka tgk aksi bajet comel..

paling kelakar tgk aksi belakang ku sakit...ekekekekek....klaka abes...

Hezesuze said...

tak kesah ler gaya mana pun uols sapphire tetap cute hehe

eLLy said...

haha boleh cuba lagi ..
tapi yg penting semua cute

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tatap cute.....walau macam mana skali pun pose...

|| A r a W a n i || said...

hakhakhak..
ahkak, kejam tau.
ade aksi 'meh bau ketiakku'

ahkak kejam~~~

sw33tdarling said...

i nampak sapphire macam dah besar jer dalam gambar ni...

cʏcʏʌαииιℓα said...

wahhh , sangat comel . geramnya . pandai pose pulak tu , berbakat , hee :D

atty's said...

takpe..memula..nanti lelama mesti pandai pose

Kaseh said...

saya soka semua aksi2 di atas..especially aksi sakit belakng wakakka..kiut giler..

sisdee said...

alahh cumilnya...pandai posing lak tu hahahahah

mummysyafie said...

pose blkg ku sakit tu mmg comel ok..camne bleh tak terpilih plak ni..hihihi..apa pun sapphire mmg comel..