Monday, February 21, 2011

... minggu birthdays ...

As salam my fwenz...Mood malas nak update blog dah start terasa....so nie lite2 nye stori...Minggu nie minggu menyambut birthdays :D

Sabtu, birthday niece i, 3 tahun...Happy Birthday Kyra!!  Chomel tul kek spongebob dia & of coz delicious!
Oh! Birthday girl tu yg sedang posing with amoi Sapphire :D.. Main dish laksa yg super duper sedap, sandwich tuna & sardin pun lazat, caramel tak yah citer le sodap...Then ada plak demo 'batu seremban' yg cuma guna 5 biji 'batu'.  Coz w'ouls dolu2 main 7 pieces kan :D   Leh ada demo tu pun sbb dlm party pack dia, my SIL letak the 'batu seremban'  Pics tak byk amik coz 1stly malas, 2ndly bz sembang makan sembang makan..

Ahad, seblum hantar emerald balik asrama, ke pizza...small celebration utk birthday Aqua aritu...
Kek pun tak beli jez order choc molten kat pizza je...well pizza memang fav food for my kids so of coz lah we had a great time...

That's all on the stories of the birthdays celebration over the weekend...simple and nice and with the love ones....

13 comments:

Kaseh said...

suka tgk anak2 rasp la..lawa2..

:: noremy bte rahmat :: said...

admire ngan kek spongebob tu...

nampak sgt sedap...

☆ lieya latif ☆ said...

sis...comey sgt sapphire berceongsam tu sis......betul2 comel...geram lak tgk.....

wah sis, sedapnye berpizza....lieya dah lm tak mkn pizza hut semenjak dok gilakan dominoz heheheeheh

rATu kEBaYA said...

happy b'day AQua...

Pizza memang sedap..

wida said...

happy belatd besdat aqua:)
cantik jer kek spongebob tu..

Sharinginfoz said...

yummy pizza, last weekend pun makan pizza gak

wahida said...

suka tgk kek tu..kalau dpt kat anak saya, mesti dia suka...hehehe..

comel sapphire pakai cheongsam...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comey..suka tengok...amoi sapphire tue..heheheehhe cute sangat...

maya amir said...

ohhww i suka tgk kek spongebob tu kak..rase syg nak makan..hehehe

Joy said...

happy birthday to Kyra. sedapp nama... cake tu sgt la cute. x sampai hati nk ptg ;)

atty's said...

comey ler budak yang pakai cheongsam tuh, geram je tgk..

sw33tdarling said...

lawa sis kek spongebob tuu.. zulfan punya party baru ni verangan nak buat kek 3D gitu ler tp al-mahalll

~ Lady ell ~ said...

suka ekk sapphire ngan baju ala2 amoi.chumell sangat!