Wednesday, February 16, 2011

... merah menyala ...

Bertukar sudah layout blog i nie.  Merah menyala...why i pilih merah.  No specific reason sebenarnya.  Tengah dok depan pc, rasa cam boring plak dgn kaler blog i, terus tangan gatal adjust itu ini and jeng jeng jeng...

Hopefully tak le menyakitkan mata uols...semua layout nie i amik dari blogger template yg free tu je...

Tapi header tu i reka sendirian berhad...i guna Daisytrail nye digikit, cam scrapping gak le.  Memang free je, uols cuma perlu register as member then download le mana2 yg free.  Untuk simple2 nye scrapping or header leh le guna nie.  Tapi nak lagi hebat uols guna photoshop bagai.  Itu i tak pandai, surrender!

Any komens bout the new layout...tulisan kecik, tak jelas, kaler sakit mata, cakap lah ya., boleh i improve...i trima seikhlasnya..Thanks.

* updated :  lain skit tulisan header & tulisan posting nya coz i dah tukar skit2 :D

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wowiiii...merah mak ngah!!....cantik sis....tak sakit mate pun sebab untuk kolum entry sis buat kaler putih kan...so just nice laaa.......

Cik Wanie said...

ok apa warna merah,
nampak garang + ceria,
hihihihihi...

i like merahhhhhhhh;)

atty's said...

merah tanda berani..

cantik sis..

SyaNa said...

ok je sis
tak sakit mata sbb tempat post ni kaler putih
sbb kalo tempat post ni kaler merah mungkin rasa mcm nk muntah sket kot
hahaa sbb merah sgt kan
ni ok da cung da :-)

sisdee said...

wah!! merah tanda berani hahahahah...

cantik!! best :)

Sharinginfoz said...

wow tukar ke merah le pulak

mummysyafie said...

sis..merah tu tanda berani. tapi tanda berahi gak..hihihi..cantik kaler baru

sw33tdarling said...

i loikkeeeeeeeee!! terus terbuntang mata yang tgh kuyu niii

@xiM said...

wow..silauu!!hheheee

Drama Mama said...

red is my favourite crayon!!!! hehehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

eLLy said...

mata i okey je .. Merah itu cinta :)

cʏcʏʌαииιℓα said...

wahh , lawa nya . heehe . sukasuka :D
creative ;)

wahida said...

saya ok je kaler ni kak...sbb selalu masuk blog org lain, kaler lebih kurang sama, masuk sini..wow!!!
header n tulisan suma pun nice!!...simple!!

kimmy said...

whoaaa merah..i suka, tetiba rasa berada dlm dunia percintaan..cantik cantik..

rasp said...

lieya,
: ok ya sis...asal tak sakit mata ok le tu :)

CW,
: garang cam tuan dia hehehehe

atty,
: berani kerana benar...

syana,
: iye le takut over merah sgt kan...

sis dee,
: berani le sangat hehehehe...

sharinginfoz,
: a'ah...sesaja tukar2...

mummysyafie,
: berahi!!!! phewittt, i loike :D

amy,
: antara sbb i tukar kaler nie sis sbb tau u tgh ngantuk hahahahaha..

axim,
: pakai spek itam cepatttttttt...

DM,
: oh ya? *ihiks*

elly,
: still mood cinta cintun ek...

cycy,
: tak se-kreatip u dearie..

wahida,
: blog nie kasi serjah skit :D

kimmy,
: hehehehehe lap lap gitu :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Gong Xi Fa Chai...eh tetiba..hehehehhehe merahnyer makngah..tapi cunn la makngah....

lily lotus said...

terus segar mata i masuk blog u sis :)

GreenJade said...

wowW semangat CNY nih sis ihihi

lawo..lawo..resh segak..mantops yu..I loikeee!!! :)

nurHeart said...

suka leb2.. love is all around ;))

Kamariah Awang said...

Cantik! Simple aje... berkenan ma..

Kaseh said...

okla ni bertukar gak wajah...berseri2 kaler merah.. dpd blog sis tuh..hitammm je sokmo..haishh..nak tukar tak reti..bior je laa hehe

Izan said...

perlu berani untuk tukar.. =)
i pun nak tukar layout tp tak kuat semangat. hahahah. camno nak buat... =)