Friday, February 25, 2011

... me ...

This week schedule agak hectic gak.  Semalam separuh hari je meeting...

Tapi petang, i dah start feeling sick, demam & batuk...

Today memang down dgn demam & batuk...Nak ngadap pc memang tak larat dah tapi me still at work..kalo getting worse, akan ku amik mc je nanti...

So, not much to say...jez wishing uols' to

InsyaAllah bila system body dah ok skit, me akan kembali semula ya...take care uols...

* gambar2 credit mr google

10 comments:

Ati Masrif said...

alaa...ciannye...

balik je lah dear..
juma doc ambil ubat n rehat

semoga cepat semboh sis


Jom baca: ULANG TAHUN KE-10

maya amir said...

get well soon kak.. musim ni, i pun baru jek baik demam..ni selsema tak baik2 lagik..huhu

eLLy said...

cute nye gambar yg no2 tu ... i pun dari last week tak sihat nie .. batuk & selsema tak habis habis ;(

lily lotus said...

sian u. dee pun tak sihat. hope both of u get well soon yer :)

nurHeart said...

moga cepat2 sembuh & hve agud rest ye.. hve a wonderful weekend to u too :)

zahidah dihaz said...

semoga cepat sembuh...


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

Dee said...

samalah kita sis..demam dan batuk dan flu lps meeting..huhuhu..

wida said...

Mkn ubat sis..semoga cepat sembuh.

Kamariah Awang said...

Kalau dah sakit, dapatkan ubat dan rehat, Rasp... Semoga cepat sembuh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makan ubat taw kak....