Tuesday, February 22, 2011

... me tak berBW ...

Mohon maaf ya today me tak berBW sbb.....


ehhhhh nehi nehi hehehehe melawak je...sebenarnya sebab...

Ya saya telah dipaksarela pegi ke melaka utk lawatan kerja.   Sebenor-benornya i memang suka ke melaka untuk bercuti dgn famili  tapi kalo day trip cam 'aduhai, letihnya' gitu kan ...kalo stay one nite pun best gak hehehehe ini sudah lebey ...  Seharian i akan berada di sana melawat 2 pejabat.  Bukan i sorang je yg pegi, ramai, satu bas  plus a few cars oooo lebih dari 40 orang, macam rombongan cik kiah gitu.  7.30 pagi dah kena ada kat opis tu uwaaa...

InsyaAllah, tiada aral melintang malam esok sampai umah..kalo rajin i BW kalo dak tunggu rabu ler ya...Citer2 kat sana tungguuuuuuu i stori  k...Smoga selamat laaa perjalanan w'ouls nie...

15 comments:

Cik Wanie Ghani said...

x per nanti bila dah free,
bole BW blk kan:)

sweetfiza said...

suka btul bca ayat"dipaksarela" tu ...he he he ...

wida said...

best lah sis...leh jln2. kalau duduk ofis jer..bosan gak:)

atty's said...

okeh takpe sis..enjou ngn lawatan ke pejabat tu tau

sw33tdarling said...

have a nice journey, sis!

☆ lieya latif ☆ said...

takpe sis ...kami faham sis keje luar...ape2 pun enjoy ...best tu dpt pi kuar2 opis...tak le dok je teperap sis....huhuhu

Kaseh said...

have a safe journey n enjoyyy...balik bawak balik sagun kelapa dari melaka.. lalala

ikiqzana said...

hai sis.. lama x jengah kt sini.. xpe seronok tu.. rela dlm paksaan gitu g lawatan ker sana.. semoga selamat pergi dn balik yer sis.

mummysyafie said...

betul tu sis..kalau trip ngan family ok gak kan.

eLLy said...

gi tengok SRK ke? my laling SRK tengah shooting kat melaka huhuhu

wahida said...

takpe la kak, keje lagi penting...sok2 leh BW...

enjoy ur trip my dear sis!!

~ Lady ell ~ said...

sis,sekali sekala kerja amik angin luar...

nurHeart said...

hve a safe journey ye.. take care~ *(^_^)*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya jalan2..nanti dah pree baru BW dengan aman kan sis...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jln2 smbil bkerja..mmg penat tu sis sbb balik hari kan..xpe xpe..rehat dulu yer