Tuesday, February 1, 2011

... me & foot patch ...

Skarang nie, i berada di siniiiiiiiiiiiiiiii....

Bestnya cuti, nie autopublish ya :D  Antara barangan i pack bawa ke Kuantan adalah ini, foot patch hahahaha..
Pastinya bila cuti2 nie kan banyak berjalan & makan2, balik hotel malam2, tampal je benda alah nie..kengkonon clear skit le toksin2 kat body gebus ku nie *ihiks*  I beli nie dari ofismate, regenya RM25 untuk kegunaan 5 malam...Kalo sesapa nak i leh tolong belikan...

So, kepada mereka yg bekerja kan...kerja lah lelok ek...bayangkan lah 'si dugong' ini sedang menyelam dlm kolam biru tu  ooopss jangan bayangkan, karang gangguan mental uols hehehehe....smooocheeesss!!!

K, lah ...selamat bekerja uols....

10 comments:

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaa sgt pantang nampak swimming pool..nak g bercuti gakk.. anyway have a great holiday dear sis....take care..kissh2 saphire..

~ Lady ell ~ said...

mana hasil ber foot patch nyer...:)

wah2..kalo gitu lengang lah tempat tu,rasa cam syorrga..itu tempat fmly u yg punyaaaa

Softtouch [Hanim] said...

ok jeles sbb sy kerja di selangor....hepy holiday sis...

mummysyafie said...

selamat bercuti kak..best nya bleh terjun kolam

Aanas said...

amboi bestnye dia choti choti mesia.. siap berangan nak menyelam yang tak tahan tuh..heheh..

sisdee said...

happy holiday...!!! wah..best tu pakai foot patch...buang segala toksik kan hehehhehe...

Hezesuze said...

aduaaii ni yang buat weols nak gi holiday nie ahaksss

eLLy said...

Selamat bercutiiii :)

*jeles wehhh*

miss nina said...

wah-wah..cuti2 msia la :)

GreenJade said...

wow bcuti sakan nih sis..enjoy yr vacation yeah..mlm ni jgn lupe tepek foot patch yeah ;)

cheersss...!!!