Friday, February 18, 2011

... macho digegirlkan ...

See my gegirl Sapphire...this is one of her fav. toy shop, Cash Converter...Nie dah abis shopping dok tunggu with me for the rest kat luar kedai...kat situ plak ada kerusi dapat lah si lil' girl nie dok lepak2 layan perasaan gitu *tak sabar nak balik umah bila dah dpt toy* hehehe...

What toys did she buy?  Kete mainan ya....

10 pcs rm5 ringgit...murah lah kannnn.  Sapa bilang gadis melayu tak menawan  anak perempuan tak main mainan lelaki...see my gegirl, main kereta mainan ok...
Tapi kkdg nak tergelak le cara dia main...kalo boys min macam racing kete, kekadang tu siap bunyi2 vrooom vrooom kan...this girl plak main "nie mama car, nie daddy car etc....Lepas mandi, daddy car makan, mama car dah masak" macam main anak patung aaa tapi substitute dgn kete hahahahaha...permainan macho di gegirlkannya =)  Wat to do, ate dah sememangnya anak pompuan kannnn hehehehe.....


Till then, here's wishing uols ...
Take care ya uolss....


20 comments:

sw33tdarling said...

murah laa sis...!

Kaseh said...

haha kiut..

Sharinginfoz said...

comel betul sapphire main kete ni

SyaNa said...

hahaha cute gile

Nem0 o0h Nem0 said...

comell..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahaha ohhhh so cuwweeettt....

atty's said...

hihihiihi kelakar lah sapphire..dulu masa i kecik pun byk menan lelaki

IdaShah said...

terserlah ayu mu..anak pompuan katakan

wahida said...

hahahah...klaka la sapphire ni...dah mcm main barbie lak kekdahnya...hehehe...

GreenJade said...

hahaha tiutttnyeee bile boboy digegirlkan ..aduhai sapphire..bikin auntie x berenti2 gelak :))

Nur Misnan said...

aku masa kecik suka main tembak2
weekend jer mesti masuk padang kem
kutip peluru... syok giler..

kat mana sis kedai keta 10pcs 5 hinggit tuh??

Kamariah Awang said...

Tak kesah kereta mainan pun... jangan main tembak menembak sudaalaa.. hihihi..

Softtouch [Hanim] said...

sukalah sapphire dpt toys br yer...mesti comel je mulut dia main car tu..

Eri-chan said...

comel la anak u ni...jaga2 pas ni nak keta yang boleh bawak dlm rumah pulak...abessss

nurHeart said...

so lovely.. siap ada mama car, daddy car segala =)

wida said...

comelnya..
pndai ke main tu

mummysyafie said...

kalau girl main kereta ok je kan. tapi kalau boy main masak2 macam pelik..hihihi..

maya amir said...

hahahaha..comel laaa sapphire ni.. masih aplikasikan p'mainan masak2 ye:)

@xiM said...

HAPPY WEEKEND KAK ZUE!!

lily lotus said...

sis, dimanakah kedai ini..nak pergiii :D