Monday, February 7, 2011

... keje sudah ...

Ini hari me keje sudah....bila dah syiok cuti seminggu nak start keje mood cam siput....

Otak beku...

Keje menimbun plak tu...takpe takpe, slow & steady kan...apa2 haruslah....

Nak berblog pun kena amik feel dulu nie :)  Nanti2 bila feel dah mariiiiii i stori mori k :)  have a lovely monday uols....

* gambar2 credit sir google *

15 comments:

Joy said...

cam tak caya cuti pjg dah berlalu..hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu sis.....berat rase otak mau mule kan kerja hahahaahah....tapi tekpakse gak buat kalo tak bertimbun2 lagi ni heheheeheh

Ati Masrif said...

jangan ambik time tu lelama ye..

best ye..coti seminggu ^_^

Lady Dyla said...

Jgn malas2!! yuk keje..

Missin u bebels.. br ade time nk terjah belog.. :)

miZz_nizZ said...

tu la...argh cuti dah abeh..huhuhaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la kita sis...kena lak semalam meredah jammed sampai 11 jam..huhuhu langsung beku hari nie...otak nie..

rATu kEBaYA said...

memang otak beku ni sis.. slow2 kayuh nak mulakan kerja ni

wahida said...

hepi monday sis!!! rindu ngan ur celoteh!!

Hezesuze said...

sameler ngan weols...dah coti lama nak start brblogging harus cam semput2 jek...pelan2 kayoh uols ngee

Sharinginfoz said...

ramai yang menghadapi sindrom macam ni kan

Kaseh said...

happy working dear...hehe sis coti arinih :P

ct_nurmarlissaa said...

wahh.....Monday Bluesssss.....menyerang...:-)

GreenJade said...

huhhhhhhhhhhh pg tadi mcm ilang mood mua gi opis ohhh

nape la cuti kejap sgt uhuhuhu

sw33tdarling said...

me too!!!!! nak nak we all stuck in the jem

ch@ said...

kita ni blm naik cuti lagi, esok baru start. habislaaa bengkak sel2 kepala sok.