Friday, February 11, 2011

... jatuh cinta ...

I nie slalu ketinggalan keretapi kalo bab2 citer lates kat wayang ke, lagu ke, tengok drama ke....sebabnya i rasa cam byk bebenor benda nak kena buat dgn hal2 kat opisnya, kat umahnya...kekadang rasa cam tak cukup masa je tapi tak gak kurus2kan :)...  

Tapi 3, 4 bulan nie i dah jatuh cinta pulak dengan citer2 korea...i tak tau lah citer apa yg sedang top lani, wahai Cik Puan Amy, awak kan pengemar citer korea, mesti awak tau kan...setakat nie i layan...

1st korea drama yg i tengok is Princess Hours....

2nd korean drama, Boys Over Flower...

and now tengah dok follow citer Full House nie plak...

rasa citer korea cam lebih kurang je jalan citer dia tapi once dah 'terfollow', harus habiskan citernya kan....Cik Puan Amy, ada nak suggest citer terbaru or citer yang best tak for me to watch :)

Uols layan tak citer korea nie?  Or uols suka follow citer apa ya?

16 comments:

Zana_MamaBatrice said...

betul tu sis....selalunya kalau dah terjebak dgn citer2 korea or indonesia nie.....mmg wajib follow lepas tu..kalau tak sure rasa cam tak best jer..even tertinggal 1 episode pun mula ler blur2 bila tengok next episode....

ch@ said...

cerita 'myGirl' kak, sangat best. kita paling suka. ingat nak cari lagi dvd cerita korea, tapiii taktau apa yg best. heee.

Kaseh said...

sis belum terjebak lagi..takmo start nati takleh nak stop hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

setuju sgt dgn u sis...sekali tejebak mmg kene follow heheheeh...lieya penah tgk full house tu jek....yg len2 lum terjebak lagi.......

tapi lieya suke tgk cite korea ni sebab hero ngan heroinnye comey2 kan sis....

Softtouch [Hanim] said...

sy belum terjebak ngan mana2 cite koria sis..sy paling ketinggalan dlm lagu baru..heeee

sy suka cerita cina..tp sejak dah kawin ni mcm sis katalah mmg xcukup masa...

rATu kEBaYA said...

ala.. sis sy dah jauh ketinggalan ni.. dulu jam 8.30 je dah tercongok depan tv.. tgk korea kat chanel 8

Sharinginfoz said...

apasal le tak suka ngan citer korea ni

Nem0 o0h Nem0 said...

sy jrg tgk tv,dvd.tp adik sy pengemar cite2 kroea dan jepun.
ishh pelik tul sy..tp yg sy suka tgk je sbb pelakon lelaki semua ncem2..hahaha

POSH76 said...

memang layan suka tengok hero & heroin cantek sgt

IdaShah said...

dulu penah terjebak lanie tak sempat nak jebak kan diri hehehe

Kniedaz said...

xminat plak citer korea ni...hehe

eLLy said...

Cite korea tak de ulangan pasal tu eLLy tak nak terjebak.. coz kul 8.30pm tu confirmed i belum sampai umah

Jom terjah: Duan Photography

lily lotus said...

mana tak cair sis. mereka semua adalah cute :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hanya layan cita korea masa zaman study dulu jerk..huhuhuhu

wida said...

suka jugak cite korea ms zaman2 belajar dulu. skrg serius tak de masa..tp nak cari gak cite2 best buat collection cam dulu.

sw33tdarling said...

tervalik errkk aturan dia.. Full House yang dah berkurun tuu.. tp mmg evergreen drama ni.. i kemaruk pi beli gak CD ni wat collection