Wednesday, February 23, 2011

... jangan ikut pe'el ku ini ...

Me slalunya tido lewat malam, lepas habis segala household chores, rilek2, update blog utk autopublish or layan FB jap...Slalu secawan milo je peneman setia tapi semalam perut cam lapar bebenor.  So, pikir2 punya pikir...me layan je lah nie, yg dah lama tak dilayan....

Rebus 1 sausage cicah dgn chili sauce.  Sausage nie perisa blackpepper, all time family fav.  Yg cheese tu w'ouls kureng skit...syukur alhamdulillah...kenyang terus zzzzzzzzzzzzzz....camne lah body ku tak  makin chomels kan...Tido dlm keadaan perut yg kenyang ngehehehe....sila jangan ikut pe'el ku ini  :D

# citer ke melaka, nanti2 lah ya....

19 comments:

nieda said...

besar2 hotdog.mmg sedap. kalau ada mayonis lagi terangkat.hehe

Cik Wanie Ghani said...

wah pepagi dah citer pasal mknan,
walawei,
perisa blackpepper sedap yer kak,
nak try lah nanti,
sbb slalu dok amik yg cheese

☆ lieya latif ☆ said...

same la sis, lieya pun suke yg blackpepper ni.....sedap kan!!!

Kaseh said...

sib baik rebus..dimaafkan heeheheh

SyaNa said...

makanan gini2 mmg kena ade kt umah kan sis
time2 darurat bleh santap terus
hahaa

wahida said...

kami anak beranak pun suka mkn sosej, nugget pun suka...kalau ada yg perasa cheese laaaagi suka...

pas tu makan mesti ada sos cili dan mayonis....perrrrgggghhh!! eh, tetiba terliur lak...

benci tau!!

maya amir said...

hehehe..sebiji sosej pun jadik.. tapi tidor perut berbunyi pun takleh gak kak..jadik, haruslaa makan dulu sblm tido *isk..isk..jgn ikut ajaran sesat ku..heheh*

Ati Masrif said...
This comment has been removed by the author.
Ati Masrif said...

alaa..ingatkan kuih lompang dulu2 tu

besarnya sosej tu..fenuh ferut tu..huu

Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

rATu kEBaYA said...

sis.. kalau dah lapar lupa pasal body yg comel tu.. perut harus diutamakan..

Drama Mama said...

alah seketoi ja takpa...hehehhehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

eLLy said...

satu jeee... klu berbatang batang masaalahhh tu ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yummy..yummy...tapi klu perut lapar xleh nak tido kan sis...

lily lotus said...

eee samalah kita. kena kasi kenyang perut dulu baru boleh titun :D

sw33tdarling said...

ehh tak cakap pun kat situ, sambil2 chat ngan ai... hehehehhee

nurHeart said...

saye pun suka gak ngunyah2 lewat mlm, lps selesai sgala housechores :)

ch@ said...

ahahaa itu perangai kita tu sis. tapi tak bulat2 pun. hahaaa.

mummysyafie said...

kalau perut kosong takboleh tido lena sis..so sama la peel kiter..hihihi..

Softtouch [Hanim] said...

alal sis xpe kot mkn hotdog tu..lgipun sis kan rebus hot dog tu...