Wednesday, February 23, 2011

... Dee 1st GA ...

Uols suka tak Fridge Magnet?  Nak nak kalo ada peluang untuk menang FM free, FM London plak tu... See these pics...nak tak, tak kan tak nak kan...

Kalo nak & berminat uols leh le ke sini utk kaji syarat-syarat kijam nya hahahaha....I buat nie suka2, kasi sokongan buat rakan baik @ sifu @ otai nie, Sis Dee.... Leh tak i nak tag uols semua untuk join Sis  Dee 1st GA nie...mana tau your luck, hari nie menang dapat FM london, esok lusa dapat plak gi london kansss *ihiks*

Cepat2 lah join coz tarikh tutup dia 28 Februari 2011 tepat jam 12 malam.

Join jangan tak join ya, karang melepasssss...

*  Sis Ratna, thanx.  Bila 'hadiahnya' dalam genggamanku, i upkan kat sini ya and thanx to sis Dee too, nanti2 kita dating ya  :)

9 comments:

Zana_MamaBatrice said...

wah...sis, rasa cam masuk rumah baru jer nie...
merah menyala2 tau...but i like...

nak join gark ler GA from Dee

wida said...

good luck:)
nak gak fm london ni..wee

Dee said...

rasp...thx for the promo..lap u manyak2..cepatlah set date..x sabar tau nak bg kebaya fink..hehehe..

eLLy said...

nanti i buat ye ... tak sempat la ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sis menang hadiah kita bahagi sama rata nyek..hehehehhe gud luck..

sw33tdarling said...

hmmm kemain besarnya banner, nak kasi luck luck luck mariii cepat sikit.. hehehehe

gud luck sis!

sissyira said...

salam

semoga berjaya nak kena terjah ni..

mummysyafie said...

bila la plak nor boleh join..apa pun gud luck sis..

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..sy blum join lagi nie..mmg nk join niat dihati nie sis..