Friday, February 11, 2011

... Contest : My Favourite Korean Song ...

Dah alang2 dok citer pasal citer korea, i nak langsaikan tag Sis Amy.  Tag nie pasal My Favourite Korean Song.

Kalo kontest wajib lah kan ada syarat-syaratnya :
  • wajib ada blog, warganegara, tinggal di Malaysia. ~ yes, yes & yes
  • kena jadi follower aku. WAJIB ! ~ wokez
  • buat satu entri bertajuk : Contest : My Favourite Korean Song. ~ cengini kira ok lulus aaa.
  • letak banner buruk kat atas tu dan link kan kat blog aku. letak juga di sidebar korang. 

  • bagi aku satu lagu korea yang korang minat. nak letak video/mp3 pun tak apa. senang kerja aku. Hahaa ! ~ I Think I Love You - dari Fullhouse (attached)
  • disebabkan aku takut korang pilih lagu yang sama, aku nak korang bagitahu apa yang best tentang lagu tu. ayat tak perlu bunga bunga. simple jee. ~ lagu nie sempoi, light & easy listening gitu.  
  • tag kan sekurang kurangnya 2 orang. lebih lagi bagus. ~  lieya   &   cha
  • hantar link korang kat komen aku. ~ wokez
Jom kita layan lagu nie...enjoice !



Neway, enjoy ur wikenz my fwenz and take care...

7 comments:

Dee said...

good luck sis..

Kaseh said...

sis pun soka lagu ni dulu...infact segala lagu dalam soundtrack citer ni sis sokaaa....hehe tapi citer dia sis tak penah tgk :P

Ati Masrif said...

as salam rasp,

sori lama tak dtg sini
kak ati sakitlah dear

tak biasa dgr lagu korealah
anyway good luck wokey!

Eri-chan said...

cam best lak..sbb saya byk minat lagu korea..ahahaha....eah mcm nak join jek..boleh ke tak kena tag plak tu..ngeheheheh

rasp said...

dee,
: thx sis, suka2 je join...

kaseh,
: i baru dok tengok...

ati,
: smoga u dah sembuh...

erichan,
: join je, no hal...

ch@ said...

thanks akak, ok nanti kita buat ;)

sw33tdarling said...

tetiba rindu kat citer Full House!