Thursday, February 10, 2011

... blur ...

Hari nie saya very blur ... tengok gambar pun blur *ihiks* sbb apa...me terlupa pakai specs datang opis boleh....aiyooooo spek pun leh lupa pakai, signs of age catching up ke????  Tak kan nak tengok orang kena skodeng cam kat bawah tu kan.....

Check dlm drawer, sib baik i jumpa spare contact lens nie.  Memang i sengaja tinggalkan sepasang kat opis, in case of emergencies like this...
Check tarikh luput 2013...ok le, slamat digunakan.  I memang kureng skit nak pakai lens nie.  Bukan sebab apa..rasa cam rimas je mata nie.  Cam kering je mata nie, siap leh rasa cam ada benda dalam mata.  Padahal takde rasa apa2 pun pakai lens nie, very comfortable.  It's all in the mind je.  Betapa powerful nye minda kita nie kan, leh play tricks on the whole body with jez the mind thinking...Begitu indah ciptaanNya...

Ok lah, i nak gi put on my lens kejap, baru leh nak start keje...

14 comments:

Joy said...

fuh..sib baik ada penyelamat ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha spec pun leh lupa nyek...haha lawak la sis nie..

sis N3 penutup tuk karok dah publish..hehehe saksikanlah...

atty's said...

ayork..takpe sis..lupa pakai spek leh terima lagik

saya lak..>>>Jom baca:
Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

wida said...

comel lah sis ni..mcm saye:)

POSH76 said...

cermin mata kedua ni....nasib baik ada hehe

nieda said...

sib baik ada penyelamat

maya amir said...

heheh tergelak i boleh lupe pakai spects...heheh.. power akak bape? seb baik ade lens spare..heheh

ct_nurmarlissaa said...

ermm..huhuhuhu..me pun pernahh terlupa..gitu n..
mujur ada penyelamat ..but...tak se clear yg baru laa kan...

mummysyafie said...

camne bleh lupa sis..sib baik ada lens spare kar opis.

ch@ said...

huiii kalau kita pakai lens tu sepanjang hari resah. memang tak boleh.

Softtouch [Hanim] said...

camne boleh lupe sis..nasib sis ada spare jat opis lens tu..kalu tidak kene teropong jelah sis...heeeee

Nem0 o0h Nem0 said...

sy susah nak pakai lens la,mata kanan sy prob..ermm

nurHeart said...

ehhh.. wondering camne leh lupa tu?? abis tu sis g keje camne? drive? klu drive...(ayat tak abih :P) saya pakai spek gak, mmg stiasa melekat, sesekali pakai lens.. err kaler coklat hehee =)

sw33tdarling said...

1 day usage.. i pun nak buat stok.. senang nak travel...