Saturday, February 12, 2011

... Aqua, today is your day ...

A simple dedication to my son Aqua, today is your day...


Cepat sungguh masa berlalu.  Terasa macam baru je ibu membelai, mendukung, anak sulung ibu nie.  Now, 18 tahun kemudian, u are standing tall, jeezzz  slightly taller than me, on your own two feet.  My independent lil' boy...oh yes, u'll alwiz be my baby :D  Ibu bangga mempunyai seorang anak lelaki yang tabah, matang, loving, concern, bertanggungjawab like you. 

Ingat pesan ibu, jangan lupa ibadah mu, jangan lupa asal usul mu...tinggi mana pun Along jejak, jangan sesekali lupa diri.  Ibu takde harta nak diberikan hanyalah doa, nasihat, kasih sayang dan ilmu.  You know your mum, tak pandai berkata-kata tapi i think you get what i mean...I love you dearly!

Ibu doakan semoga Along menjadi anak yang soleh, abang yang bertanggungjawab, insan yg mulia, dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, dilindungiNya selalu dan sihat sejahtera. 

HaPPY BiRTHDaY!!!

17 comments:

Kaseh said...

Happy Bufday dear Aqua ... May Allah be with u alwayss..... tk care...

Joy said...

happy birthday Aqua..

eLLy said...

Hapy bday Aqua =)
be a good boy & klu nak kawen suruh ibu pilih kan wakakakak.. no no no jng kawen dulu belajar rajin2 tau!!


Jom baca: 10 je ;)

nurHeart said...

hepi besdey, young man..! :)

Ati Masrif said...

dah besar anak u ye...
ntah2 kita sebayakan ^_^

happy birthday Aqua...

rasp said...

kaseh,
: thx sis...

joy,
: thx on behalf...

elly,
: kena isi borang dulu hehehehe...
kena study & keje baru leh tawin :D

nurheart,
: tq tq

ati,
: a'ah dah big boy tapi kat mata i still my baby hehehehe...
probly kot sis...
thanx for the wish!

Kamariah Awang said...

Dah ada anak bujang ke Rasp?! Happy Birthday tu Aqua! Smg dipanjang umur dan terus kekal sebagai anak yang baik dan soleh...

atty's said...

Happy belated besday to aqua..
semoga apa juga bidang yg aqua lalui lepasni ..semuanya akan dipermudahkan , dan semoga berjaya dunia dan akhirat .amin

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie belated besday to aqua..semoga menjadi anak yang soleh dan menggembirakan ur parents...

Dee said...

happy belated birthday aqua..love your mom dearly ok..

lily lotus said...

hepi besday to him :) ohh dia awal sehari from my son abanglah sis..

|| A r a W a n i || said...

salam ibu..
eh eh eh..
hahahaha..
gurau jek la..=)
selamat hari lahir to anak ibu tuh ye...
semoga panjang umur, murah rezeki hendaknya...=)

~ Lady ell ~ said...

happy belated birthday aqua.alhamdulillah..masih ada lagi doa ibu utk aqua.takde doa yg terbaik selain doa ibu kan...doa ibu yang selalu dimakbulkan....

Softtouch [Hanim] said...

epy belated birthday utk aqua...semoga jd anak yg soleh n bijak pndai...

mummysyafie said...

happy belated birthday Aqua..semoga jadi anak yang soleh dan abang yang bertanggung jawab pada adik²

sw33tdarling said...

OMG me kelambatan...

Happy belated burday sayanggg!

@xiM said...

hepi belated besday aqua!!semoga jadi anak soleh..muka dah macam muka mak dia..:)