Wednesday, February 16, 2011

... akibat kurang bersosial ...

Nasib baik le i checking email ofis pagi tadi...Kekadang i nie kelupaan malas nak buka2 email bagai...Dah le i nie terperuk sensorang dlm bilik nie, tak de geng sosialize langsung kat floor i nie *macam antisosial gitu kan* and lum sempat nak bersembang gossip dengan my fwenz....Kalo dak i termiss ceramah nie, rugi je kan.  Ada 2, 3 ceramah i dah miss tau, akibat i kurang bersosial *ihiks* and lupa nak check email pepagi.....


Syukur alhamdulillah, leh le hadir nanti...

16 comments:

|| A r a W a n i || said...

hakhakhak..
ahkak..
itu namanya kurg bersosial yep?
maybe kadang lebih baek cmtuh kan..
sbb kadang2 kan, bila bersosial ni kadang dpt bnyk dosa.

wida said...

sama lah kita sis, tersisih dr kawan..
sy pon duduk sorang2 kat ofis

Nur Misnan said...

hehehe... sosial pd perkara yg baik
takper..
lain kali nak bersosial call aku
aku join sekali.. hu3

Sharinginfoz said...

selalu ada nasib baik kan

rasp said...

arawani,
: tul tu...sbb tu slalu akak dok dendiam kat opis nie...

wida,
: kita geng...

nur misnan,
: ok ok...nanti i roger2 u *cam ada no tepon je kan*

sharinginfoz,
: moga2 le tu bro..

Ati Masrif said...

kalau macam gitu
ati ni lagi le kurang sosial..


Jom baca: Tag Dari Tok Dukun

atty's said...

Saya lak tade kawan langsung kt opis nie..huhuhuuhu .lepas ni rajin2 tau cek email sis

Jom baca: Pagesviews by countries

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehe eida email opis..tapi berconference dengan member2 dari opis lain..hahahaha leh gitu???

GreenJade said...

hehehe pasni install ler MSN, YM or skype sis leh kite sosial2 same2..hehehe (raconnn..ihiks)

Kamariah Awang said...

Tak bersosial tak apa, tapi kena ada seorang sahabat setia...

Softtouch [Hanim] said...

bagus sis ceramah tu..dah lama sy xjoin ceramah mcm nie..

Kaseh said...

terlebih sosial pun takleh..kira okla tuh..hehe..sekali sekala dgr ceramah besh..sis pun ada sesi ceramah maulidur rasul sabtu ni

maya amir said...

seb baik tak terlepas ceramah ni.. hehe..

ct_nurmarlissaa said...

me..penuhh ngan kengkawan..hingga terasa tergangu...huhuhuhuhu..actuallyy bukan me yg rase tergangu but boss me coz..we ols potpet tak henti huhuuhuh:-)

rATu kEBaYA said...

hehehe.. sy selalu ketinggalan.. sebab kurang sosial di opis..

mummysyafie said...

skrg ni dapat info thru mail je yer sis..