Friday, January 28, 2011

... yipppeee ...

Yipppeeee...

Next week i cuti seminggu!  Amik cuti dua hari je dpt cuti seminggu..i loikeeee..  Isnin amik cuti, selasa 1st Feb, hari wilayah, cuti le kan..then amik cuti 2nd feb, then CNY, 3 & 4.  Best tul...InsyaAllah akan ada a few autopublish entries KOT *ihiks* 
Me ke Kuantan hari Ahad sampai Selasa...lepas tu balik KL dan beristirehat di rumah je.  Sesapa yg kat Kuantan tu, nak jumpa2an leh aje... Roger2 lah ya.  Eh, eh! Tak tau no phone kan...email me at espritrasp@yahoo.com. seblum hari Ahad ya.  Cehhh macam le ramai yg nak jumpa kan hahahaha, tengok2 takde sapa yg nak jumpa :D  Doakan w'ouls to have a safe trip ya...

Neway, uols take care and have a wonderful wonderful wiken :D  

22 comments:

Hezesuze said...

alaaaa weols duk rumah jek CNY...coz abg pomen banyak koje huhu

Kaseh said...

happy holiday dear.. have fun ok..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

selamat cuti sis.. wah panjang betul cuti.. saya pun cuti hari wilayah gak, tp hubby dan my son kerja/sekolah sebab depa kat selayang mana cuti. heheheh so i duduk lepak rumah ajer la..

tp 3,4 i balik kg jugak.. sampai 6hb nanti. yess tak sabar nak tunggu

Joy said...

yesss...I pun cuti straight...1 week ;)

lily lotus said...

gimme five! i pun cuti straight..kita enjoy!

Aanas said...

waaaahh banyak cuti carry forward .. ada 57 hari tuh.. jeles jeles .. nak jual sikit kat kita tak? heheh.. kita ada 18 hari je, huhu.. tu yang kedekut ta*i idung masin nak amik cuti, berjimat cermat, nak carry forward tahun depan, sebab anak nak masuk tahun 1..

sw33tdarling said...

my mom tgh tunggu ur call.. ari apa u berada di sana... hehehehe

Ati Masrif said...

ke kuantan ..

holiday ke..blk kg..

bestlah..kita kat rmh jek..

Ati Masrif said...

rasp,

jom dtg blog kita
berkenalan dgn kawan maya
kak ati yg sempoi...jom!!

atty's said...

selamat bercuti sis..

☆ lieya latif ☆ said...

hepi holiday sis...same la kite....dpt seminggu dgn amik cuti 2 hari jek...yahuuuuu!!

tapi lieya cuti rabu jek...senin tu keje sebab nakjimat cuti..standby ade anak kecik tahun ni hahahaahah

nieda said...

wow nak bercuti lah ni..happy holiday

nurHeart said...

yeayy.. saye pon cuti gak, cuti dr jadik supir :D

hve a safe journey ye sis & enjoy ur holidays ;))

@xiM said...

Happy holiday kak!!

Kamariah Awang said...

Laaa.. sampai Kuantan aje ke? Jom terus ke Terengganu! Dah dekat dah ni..!

Dee said...

don't forget to singgah kuala gandah sis..sure anak2 you suka tgk gajah2 tu..

GreenJade said...

wow untung dpt cuti free kamis jumaat tuh sis

enjoy yr trip & holiday sis.. :)

Ati Masrif said...

hai rasp,

dah gi holiday ke..
bestnya..

sissyira said...

salam malam isnin =)

selamat bercuti yea :)

p/s:so3 lama tak singgah sini,line problem ;(

ch@ said...

selamat bercuti, berhati-hati di jalan raya ok, musim hujan sekarang ni, kami di KL aja. nak tawaf KL raya cina ni, kiki.

Softtouch [Hanim] said...

happy holiday sis...bestnya jalan2...

~ Lady ell ~ said...

amboi..bercuti sakan.