Wednesday, January 19, 2011

... world map ...

Ok tak video upload i?  Successful?  Ingat2 lupa caranya :D  Masa nie, a few weeks after beli i world map utk Sapphire.  Tu sora garau cam katak puru tu i le ....

video

Sapphire suka dgn map nie, agaknya sbb kalerful kot kan..  Walopun kkdg tersasar tempatnya tapi ok gak lah kan :) Macam Malaysia tu, dia tau kat mana tapi ntah naper mesti dia nak tunjuk gak kat tengah2 laut tu.  Ni kiranya baik gak dia jawab banyak soklan i.. Slalunya kalo dia dah nampak i amik video, sori le dia nak jawab..mulalah dia buat macam-macam pe'el :D  K lah tak yah citer panjang2...enjoy the show ngehehehehe 

Kepada mereka yg berbangsa India...Selamat Menyambut Thaipusam...


Seronoknya esok cuti :)

10 comments:

eLLy said...

emm biasa la kat opis nie tak leh view video ..

kimmy said...

kimmy kan,asal tgk world map,mulalah berangan nak melancong sana sini kononnya...hehe

wahida said...

hepi holiday, sis!!

cikpia said...

sweet la cara u train sapphire..... my nephew hapah pun tatau lagi. last week mama baru start kira nak hantar dia nursery, biar blajar kenai sekolah, kenai abc, kenai orang sama. he he.....

Kamariah Awang said...

Bijaknya dia...! Seronok gak ada map tu.. boleh keliling dunia... Hihi..

eLLy said...

okey dah tengok ... clever girl :)

sissyira said...

salam....


alamak suara katak puru tu...adeh.....huhu

maya amir said...

baguslaa die minat map.. budak bijak:))

mummysyafie said...

suara tu takde la macam katak sangat..nak test power tiz saturday kot..

bagus la sapphire minat map

Mak Su said...

hari ni hari jumaat maksu gi keja jalan tak jem, agaknya ramai yg sambung cuti